Bu kuşların ırkı nedir ?

Myyyyyyy

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
YILDIRIM
Resimdeki kuşları yaklaşık 1 ay önce aldım. Bana ingiliz olduğu söylendi ve bu niyetle aldım. Sizlerinde bilgisinden faydalanıp emin olmak istiyorum acaba gerçekten ingiliz mi bu kuşlar. Birde yavru almak amacıyla aldım bu yüzden yaşlı mı genç mi tahmin edebilir misiniz.

Myyyyyyy

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
YILDIRIM
Fotoğraf yüklemede sorun oluştuğu için link gönderdim yardımcı olursanız sevınırım

Myyyyyyy

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
YILDIRIM
Arkadaş alt üstü bi soru sorduk burdaki üstadlar bi cümle yazamayacak kadar meşgul mu yoksa kazık mı yiyelim. Neden yardımcı olunmuyor ? Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz..nerde yardımlaşma nerde sosyallik yardımseverlik ?

Adı
Süleyman
Soyadı
Ekinci
rica ederim hocam inşaAllah güzel yavrularını alırsınız kuşlarda o potansiyel var maşallah dişinin yuvaya ilgisi nasıldır erkek kur falan yapıyor mu ?

efe09x

Üyemiz
Adı
Efeoglu
Soyadı
Aydın
Kuşuma dişi kuş aldım ama eşleşme olmadı daha dişi yuvaya ilgisiz erkek çok kur yapıyor ama dişide tık yok. Erkek arada bir yem veriyor ağzına dişi daha küçükmü cereside kahverengi ne yapmalıyım 3 ay oldu??

Ekli dosyalar

Myyyyyyy

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
YILDIRIM
Süleyman EKİNCİ' Alıntı:
rica ederim hocam inşaAllah güzel yavrularını alırsınız kuşlarda o potansiyel var maşallah dişinin yuvaya ilgisi nasıldır erkek kur falan yapıyor mu ?
Dişi arada bir yuvaya giriyor. Aldığımda kafesini değiştirmiştim belki bundan dolayı biraz yabancılık çekti. Erkekte tüyde olmasına rağmen dişiyle çok ilgileniyor hatta çiftleşmeye çalışıyor. Dişiye çıkmak için ayağını atıyor ama dişi tam olarak kızışmadı.

Myyyyyyy

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
YILDIRIM
Hidayet ZENCİRCİ' Alıntı:
Kuşuma dişi kuş aldım ama eşleşme olmadı daha dişi yuvaya ilgisiz erkek çok kur yapıyor ama dişide tık yok. Erkek arada bir yem veriyor ağzına dişi daha küçükmü cereside kahverengi ne yapmalıyım 3 ay oldu??
Hidayet bey ben forumdaki diğer arkadaşlar kadar çok iyi anlamam ama biraz sabretmenizi öneririm. Çünkü daha önce yumurta için aylarca beklediğimi biliyorum ama sonunda yaptılar.inşallah sizde sonuca ulaşırsınız