bu kuşların ırkları nedir?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kuşların 2 side yerli ve 2 side dişi çok fena kızışmış vaziyetteler yakın zamanda 1 er tane erkek alın ve yanlarına koyun kısa zaman yavrularını alırsınız.

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
beyaz olan 6 aydır yavru vermiyor erkeğinin yanına mavi olanı koymayı düşünüyorum.  yerlimi-Çek mi  anlayamadım uzunda duruyorlar

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
kuşların 2 side yerli ve 2 side dişi çok fena kızışmış vaziyetteler yakın zamanda 1 er tane erkek alın ve yanlarına koyun kısa zaman yavrularını alırsınız.
Aynen öyle..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Murat YAZICI' Alıntı:
beyaz olan 6 aydır yavru vermiyor erkeğinin yanına mavi olanı koymayı düşünüyorum.  yerlimi-Çek mi  anlayamadım uzunda duruyorlar
beyaz kuş erkek le anlaşıyorsa kavgaları falan yoksa hiç ellemeyin, kafesi yüksek bir yere asıp kuşları rahatsız etmezseniz kısa zaman da yavrularını görürsünüz

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
beyaz kuş erkekle çok iyi anlaşıyor erkek devamlı yemliyor  buda şişti doğal olarak  en son 6 ay önce yavru verdi  çok fazlada uçamıyor  ne yapacagımı bilemedim...

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Murat YAZICI' Alıntı:
beyaz kuş erkekle çok iyi anlaşıyor erkek devamlı yemliyor  buda şişti doğal olarak  en son 6 ay önce yavru verdi  çok fazlada uçamıyor  ne yapacagımı bilemedim...
zaten resimde de yağlı olduğu görülüyor mama ve vitamini kes, yem olarak sadece ak darı ver ayrıca suluklarına birkaç damla elma sirkesi veya limon suyu damlat bol bol yeşillik ver, ayrıca kuşuda bol bol uçur.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Biraz büyük bir kafese koyun çifthane olabilir yağlanmayı engeller hareket alanı geniş olursa.

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
45-50 cm lik  geniş kafesteydi zaten fazla hareket etmiyordu  yinede yaglandı  ondan üreme yapmıyor galiba

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Tam aradığım gibi beyaz, taa Adana'da ama, İstanbulda olsan hemen alırdım.