bu kuşun cinsiyeti hakkında yardım

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ

yaklaşık 9 aylık bu kuşu dişi sanarak erkek ile birlikte tutuyorum değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
bu kuşlarım 6 aydır birlikte büyüdüler uyumlu bi çift görüntüsü var kavga falan etmiyolar ancak 1 aydır yuva taktım dişi arada bir yuvaya giriyo ama çiftleşme olmadı ve dişi tam olarak kızgınlık belirtisi göstermiyo (cere rengine bakarak)
bu arada nijer takviyeli mama ve arada bir yeşillik veriyorum başka ne yapmam gerekir acaba

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
kuşunuz dişi.sabırla beklemeniz gerekiyor.dişi kuşlar 8-9 aylık olunca yumuta yapar.siz bakımlarını iyi yapınız ve bekleyiniz....

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Bu arada kafesiniz biraz küçük ve tünek kenara çok yakın dikkatimi çekti çiftleşme olursa pekte sağlıklı çiftleşme olmayabilir ümitle bekleyip boş yumurtalarla hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz...

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
düşük bir ihtimalde olsa malesef yumurtlamayan kuşlarda ola biliyor.cere rengine pek takılmayın bazı kuşların cere rengi kahve rengine dönmese bile yumurtaya yata biliyor.üretim işi sabır işidir. inşallah sağlıklı yavrular alırsınız.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
üretim işi sabır gerektirir diye boşa söylemiyoruz.kuşlarına biraz zaman ver.