Bu muhabbete bayılıyorum.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Cumartesi günü İsmail ODLUYURT abimizin kendi elleriyle yapmış olduğu muhteşem çiğ köfteyi yemek için üretimhanemde toplandık.İşte o partiden bir kaç kare.

sıra tatlıda

Bunların üzerine kahve ve muhabbet

Çok keyifli ve bol muhabbetli bir cumartesi akşamı geçirdik.İsmail abimize çiğ köfte için bir kez daha teşekkür ediyorum.Ellerine sağlık İsmail abi ellerin dert görmesin.Teşriflerinden dolayı Ahmet SALMAN abimize Salih,Mümün,Muhammed ve yardımcım Erdem arkadaşlarımızada çok teşekkür ederim.

cac_07

Yeni Üyemiz
Adı
Muhammed
Soyadı
BİLGİN
İsmail abi ellerine sağlık çiğ köfte için güzel bol muhabbetli bir cumartesi akşamıydı teşekkürler herşey için.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Herşey çok güzel geçti çiğköftenin lezzeti kadar sohbetimizde lezzetliydi. Rabbim herkese böyle dostlar nasip etsin orada bulunan herkes 4x4 karakterde kişilerdi darısı sizlerin başına ;)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Allah dostluğunuzu daim eylesin çok güzel kareler

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Çok güzel bir gündü,3-4 saat sohpet ettik ayrıca herkezin kulağını çınlattık,Emrah konunun başlığında haklı okadar çok yediki çiğ köfteyi zafiyet geçirdi,bayılıyordu  :) meğer daha önce hiç yememiş,bilseydik daha önceki çiğ köfte organizasyonlarımızda çağırırdık,erdem kardeşimizde;ben çiğ köfte yemem dedi tadına bakınca oda zafiyet geçirene kadar yedi,böyle hoş beş muhabbetli bir gün geçirdik.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Rabbim hepimizin muhabbetini ve muhabbetlerimizi arttırsın inşallah.Hepimizin birlikte olabileceği organizasyonlar diliyorum.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Allah muhabbetinizi daim kılsın kansa sende karizma çıkmışsın resimlerde :)

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Teşekkür ederim kanka o senin karizman.. adaşım senlede yapıcaz bi parti yaz gelsin bi hele