Bu muhabbete bayılıyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Allah muhabbetinizi arttırsın. İsmailin yaptığı çiğ köfteden yemek bizlerede nasip olur inşaallah

E

elaziz2316

Guest
    Allah nasip ettikçe bu organizasyonlar devam edecektir. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırır inşallah.

Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkürler.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Allah nasip ettikçe bu organizasyonlar devam edecektir. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırır inşallah.

Tüm arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkürler.
Organizasyonlara devam edelim tabi İsmail abi.Bu hafta varmı program da birşeyler:?  ;D

E

elaziz2316

Guest
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Organizasyonlara devam edelim tabi İsmail abi.Bu hafta varmı program da birşeyler:?  ;D
    Emrah, çok sık yaparsak olmaz. Biraz tadını özleyelim ki, yerken tam lezzetine varalım.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
İsmail abi belki bu seferde çiğ köfte yerine içli köfte yaparsın dedim ;D ;D

E

elaziz2316

Guest
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
İsmail abi belki bu seferde çiğ köfte yerine içli köfte yaparsın dedim ;D ;D
    Bizim evden içliköfte de eksik olmaz. Ama sağolsun içliköfteyi eşim yapar. Benim içliköfteyi hakkıyla yapmam imkasız gibi birşey. Hem zahmetli, hem de ayarını tutturmak ciddi bir iş. Bizim içliköftenin hem içi hem dışı etli olur. İçinde cevizi de olur. Urfa usulü çok büyük olmaz. Ceviz kadar ya da az büyük olur ve salçalı su da haşlanır. Bayramlarda evimize gelene hem içliköfte hem de ev baklavası ikramımızdır.

Çiğköfteye alternatif mangal organizasyonu da yapalım. Sucuk ekmek, köfte ekmek filan.