Bu nasıl bi renktir Maşallah

astertixx

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
DEŞAT
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Gel de inkar et.

Kurban olduğum Allah'ıma, ne güzellikler ihsan ediyor bizlere. Ama biz maalesef çoğu zaman bunların farkına varamıyoruz. Bakıyoruz ama göremiyoruz.
+1

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Ali AKIN' Alıntı:
Arkadaşlar bu kuş öldü. Ben yusuf'la görüştüğümde sormuştum. Baya bir oldu öleli... :(
[/quot

Kuş resim ve videolarının yayınlanmasın dan sonra mı öldü?Öncemi?

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Kuş ölmüş. Aradaki sayfalarda öldüğü belirtilmiş.

Acaba anne babası ne renkti ve hiç kendi gibi yavru verebildimi. Kardeşleri ne renk çıktı acaba bunlar bilinse güzel bir ipucu olmazmı?

Acaba  2 kuş rengi ele alınsa. ancak örneğin yeşil ama göğsünde sarı var. Beyaz ama göğsünde mavi var.
Dominant resesife göre eşleme yapılsa ve tek kuş üzerinde değil vücud üzerinde eleme yapılsa. Yani atıyorum  Beyaz yeşile resesif. o zaman beyaz gövdeli kuş seçilip. yeşil gövdeli kuşla eşleştirilse. O zaman gövdede yeşili elde edermiyiz. Ancak Yeşil görünümlü kuşun diğer tarafları dominant olmasa nasıl başarılır. Diğer tarafları sarı olsa karşı kuşta ne renk olmalı ki yavrunun yeşil göğsüne rağmen diğer tarafların özelliği diğer eşin rengine çekse.

Yani Bütün renkli kuşlar değilde orasında sarı burasında yeşil, diğer eştede yüzü sarı vücud mavi gibi renklerle eşleşse. Sonuçta olasılık bu tür kuşa yaklaştırırmı?

Yani demek istediğim bu kuş seçilerek elde edilemezmi?