bu nasıl bir ishal...

rampii

Yeni Üyemiz
Adı
ramazan
Soyadı
atsatan
iyi akşamlar kanarya ve muhabbet kuşu besliyorum 2 çift muhabbet 4 çift kanaryam var. Kuşlarımda yaklaşık 2 haftadır devam eden ishal birtürlü geçmedi. İshal başladığından beri  sadece yem ve taze su kullanıyorum mama vermiyorum sularına haftada bir diyazem veriyorum. Sitede ishalle ilgili yazılanları okudum ancak doğru teşhis koyabilmek ve tedavi etmek için dışkıların fotoğraflarını yayınlıyorum

http://e1202.hizliresim.com/u/8/2jtgx.jpg

*kuşların poposu ıslak değil dışkı yapışması yok
*özellikle kanaryalarımda halsizlik durgunluk var
*2 tane kanaryamda göz sulanması var
*kuşlarda kabarma yok
* sıcaklaık 12 derece
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ramazan Atsatan
ısparta 05066041585

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
kanaryalarda bu gibi durumlar anormal sayılmaz kanaryayla çok ilgilenen arkadaşlar daha net bir yorum yapacaklardır ama zaten kanaryanın dışkısı muh ve papağanlara göre daha sıvılıdır önlem için sularına 5-6 damla elma sirkesi damlatılabilir.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
sindirim sistemi rahatsızlığı peşinde göz nezlesi gibi durumlar var. geçmiş olsun.
nefes alıp verirken hırıltı varmı.

texasgale

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
dağlı
yumurtlama zamanı boledir dışkıları birşey olduğunu sanmıyorum istersen sularına az limon damlat kolay gelsin

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KURU YİYECEKLER VER SICAKLIĞI TEDAVİ SÜRESİNCE YUKSLT HANGİ İSHAL İACINI VERİRDEN SULARINA KATTIMLA OLMAZ AĞZINA DAMLAT BU HAVALARDA FAZLA SU TUKETMEDİKLERİNDEN İŞİ ASKIDA BIRAKMA SLM
:D :D :D