Bu nasıl mantar ?

akylozan

Yeni Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
AKYOL
Herkese selamlar..
1 aydır kuşun mantarıyla uğraşıyor oksijenli su mantar kremi vazelin sürüyorum bir türlü geçmiyor kuşumuz artık bizden soğudu ve dururken uyuklamaya başladı ekstra ishal oldu ne yapmam laazım yardımcı olur musunuz

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kusun mantari icin teramycn göz merhemi var eczaneden alip sürün iyi geliyor ishali ne durumda bilmiyorum ama suyuna bir gun birkac damla limon birkac gun sonra elma sirkesi deneyin gecmez ise ilac baslayin gecmis olsun suyunu hergun degistirin kuslar suluga pisliyor veya agzindaki yemi oraya kusuyor bu da bakteri uretiyor onun icin kanarya sulugu kullanin birde musluk suyunu direk kullanmayin ağzı acik kapta dinlendirin 3 gunde kloru ucar ondan verin

akylozan

Yeni Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
AKYOL
hazır su kullanıyorum 2 gündür suyuna limon suyu koyuyorum artı biraz soda koydum mineraller iyi gelir diye bakalım nasl sonuç vercek ama şu mantar sorunu bir türlü çözülmüyor vazeline 2 gün oldu başlayı bakalım inşallah o iyi gelir gelmezse dediğiniz kremi alrıım

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
SİZİ YANILTMAK İSTEMEM AMA GÖRDÜĞÜM KADARI İLE KUŞTA MANTAR HASTALIĞI YOK.BELKİ BAŞKA BİR RAHATSIZLIĞI OLABİLİR VE BU YÜZDEN İSHAL OLMUŞTUR.HAŞLANMIŞ PATATES VERİN VE SUYUNA BİR KAÇ DAMLA ELMA SİRKESİ DAMLATIN.

zeynel mert

Üyemiz
Adı
zeynel
Soyadı
mert
Tedavi için yaptığınız herseyi kesin.1 aydır mantar olmasa da yaşadığı stresten hasta olur.yeni kafa tüyleri çıkıyor tüy değişiminde.suyuna haftada bir vitamin verip sadece gozlemleyin derim