BU NE YAMAN ÇELİŞKİ

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
CERESİ MAVİ ERKEK DİYE ALDIĞIM KUŞ DİĞER YEŞİL ERKEK KUŞUN PEŞİNİ SATIN ALDIĞIM DÜKKANDAN EVE GETİRDİĞİM 6 AY BOYUNCA BİRTÜRLÜ BIRAKMADI..YEŞİL ERKEK KUŞUN ÜSTÜNE AYAK ATIYOR VE İNANILMAZ KURLAR YAPIYOR.VİDEOYADA ÇEKTİM AMA SİTEYE NASIL EKLEYEBİLİRİM BİLMİYORUM.ACABA CERESİ MAVİ OLMASINA RAĞMEN ASLINDA DİŞİMİ?

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Olabilir fotoğraflarını çekip koyma şansınız varsa bir bakalım.Slm

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
http://upload.wimp.com/

http://imageshack.us/

bu iki siteden birisine yükleye bilirsiniz.
1- Dosyayı seç butonuna basarak göstereceğiniz video dosyasını seçip tamam diyin.
2- Dosya seçildikden sonra Upload veya Şimdi yükle / Yükle butonuna basınız.
3- Dosyanız yükleneceği için biraz beklemeniz gerekmektedir.
4- Dosya yüklendikden sonra size internet adresleri ( URL adresleri ) verecektik.
5- 3 4 tane adres verdiği için sizin Seçeceğiniz adres Direct URL - URL - Direk URL bunlardan birisi olmadır.
6- Eğer video boyutu ufak ise enver.ergin@hotmail.com mail adresim eğer bana atarsanız videonuzu yükleyip aşağıya koyabilirim.

İyi günler.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Güven KAYMAK.' Alıntı:
CERESİ MAVİ ERKEK DİYE ALDIĞIM KUŞ DİĞER YEŞİL ERKEK KUŞUN PEŞİNİ SATIN ALDIĞIM DÜKKANDAN EVE GETİRDİĞİM 6 AY BOYUNCA BİRTÜRLÜ BIRAKMADI..YEŞİL ERKEK KUŞUN ÜSTÜNE AYAK ATIYOR VE İNANILMAZ KURLAR YAPIYOR.VİDEOYADA ÇEKTİM AMA SİTEYE NASIL EKLEYEBİLİRİM BİLMİYORUM.ACABA CERESİ MAVİ OLMASINA RAĞMEN ASLINDA DİŞİMİ?
eğer erkekleri ayırmazsanız dişilere bakmazlar:))
bazen erkeklerin birbirlerine kur yapmaları oluyor
bahsettiğiniz erkekleri başka dişilerle çiftleşinceye kadar ayrı kafeslere, hatta ayrı odalara alın...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mert AYDIN' Alıntı:
eğer erkekleri ayırmazsanız dişilere bakmazlar:))
bazen erkeklerin birbirlerine kur yapmaları oluyor
bahsettiğiniz erkekleri başka dişilerle çiftleşinceye kadar ayrı kafeslere, hatta ayrı odalara alın...
dişilerin cerelerinin maviliği biraz değişik oluyor yani biraz daha soluk

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Erkek erkeğe kur yapıp hatta üstüne çıkıp çifleştiğide olur bilgin olsun. İlla erkek dişiye kur yapacak diye bir kaide yok :) Bendeki erkeklerde birbirine kur yapıp birbirinin üstüne çıkmaya çalışıyor :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Memet YILMAZ' Alıntı:
Erkek erkeğe kur yapıp hatta üstüne çıkıp çifleştiğide olur bilgin olsun. İlla erkek dişiye kur yapacak diye bir kaide yok :) Bendeki erkeklerde birbirine kur yapıp birbirinin üstüne çıkmaya çalışıyor :)

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
ENVER ARKADAŞIMA VİDEOSUNU YOLLADIM YAYIMLARSA SEVİNİRİM.GÖRÜŞ BİLDİREN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER SEVGİLER.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Güven KAYMAK.' Alıntı:
ENVER ARKADAŞIMA VİDEOSUNU YOLLADIM YAYIMLARSA SEVİNİRİM.GÖRÜŞ BİLDİREN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER SEVGİLER.
Kusura bakmayın Güven bey biraz gecikti video. Yorumunuzu geç farkettim.

Video0000

MuratŞEKER

Yeni Üyemiz
:) Bendede 2 çift hin bülbülü var 2 erkek bir dişi aynı yuvayı paylaşıyorlar garip bir durum

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
EVNER KARDEŞİM TEŞEKKÜREDERİM,DURUM VİDEODAKİ GİBİ.MAVİNİN ISRARINDAN YEŞİL KUŞ BIKMIŞ DURUMDA.AYLAR SONRA 20-30 DK BİR ARAYA KOYDUM HER İKİSİNİDE.AYRI BÖLMELERDEYKEN ARADAKİ KARTON,MİKA NE VARSA KEMİRİP YEŞİLLE BULUŞABİLMEK ADINA HERŞEYİ YAPIYOR.20 TANE YEŞİL KUŞLA EŞLEŞİP YUMURTLAYAN AMA HEPSİDE BOŞ ÇIKAN DİŞİ KUŞUMUN YANINA BU MAVİYİ KOYDUM,DİŞİYE YAKLAŞMAYA ÇALIŞIYOR AMA DİĞER ERKEK KUŞA YAKLAŞTIĞI GİBİ ŞEHVETLE SALDIRMIYOR. ;D TÜM ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM. :D

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Tamamen bir birinden bağımsız farklı kafeslere koyarsanız çözüme daha kolay ulaşırsınız. salma kafesin arasını kartonla veye farklı bir seyle bölmek çok fazla problemlerinize çözüm olmayabilir. Özellikle eşleştirmek istediğiniz kuşları aynı salmada bulundurmayın.

ugur05

Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
sönmez
arkadaşım eğer ileri stresten kaynaklanan bir hormon bozukluğu söz konusu değilse yeşil kesinlikle erkek. Onun dışında mavinin ayak atması bence çiftleşme isteği değil, tam aksine kavga ediyorlar...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Güven KAYMAK.' Alıntı:
EVNER KARDEŞİM TEŞEKKÜREDERİM,DURUM VİDEODAKİ GİBİ.MAVİNİN ISRARINDAN YEŞİL KUŞ BIKMIŞ DURUMDA.AYLAR SONRA 20-30 DK BİR ARAYA KOYDUM HER İKİSİNİDE.AYRI BÖLMELERDEYKEN ARADAKİ KARTON,MİKA NE VARSA KEMİRİP YEŞİLLE BULUŞABİLMEK ADINA HERŞEYİ YAPIYOR.20 TANE YEŞİL KUŞLA EŞLEŞİP YUMURTLAYAN AMA HEPSİDE BOŞ ÇIKAN DİŞİ KUŞUMUN YANINA BU MAVİYİ KOYDUM,DİŞİYE YAKLAŞMAYA ÇALIŞIYOR AMA DİĞER ERKEK KUŞA YAKLAŞTIĞI GİBİ ŞEHVETLE SALDIRMIYOR. ;D TÜM ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM. :D
yukarıda yazdığım gibi erkekleri taki dişilerle eş tutana kadar farklı odalara alın yoksa zor çift tutarlar
aynı mekanda birbirlerinin sesleri bile onları tetikler...