bu nebiçim hastalıktır böyle :(

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Nihal BAŞKURT' Alıntı:
kuşumun yüzü şiştikçe şişiyor veteriner araştırıyorum hala şırınga ile iltihap çekilebilir mi bilmiyorum crying crying crying
muhabbet kuşunda şırınga ile çekilip çekilmediğini bilmiyorum ama belki yardımcı olurum diye sölüyorum bi kaç sene önce köpeğimin çene altında bi iltihaplanma olmuştu veterinere götürdüm sadece şırıngayı batırdı çekti bukadarmı dedim veterinere evet dedi ordan akmasını beklicen dedi..bikaçtane iltihap kurutucu iğne vurduk anca öle geçti iyice araştırmadan bişe yapmayın derim...

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
genta gut ve çayla kompreks yapıyorum genta gutu damlatınca biraz yavaşladı birde burun deliklerinde erime var hem mantar hem iltihap gibi  hayatımda böyle hastalıkla karşılaşmadım yaa :-[ :-[ :-[

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Nihal BAŞKURT' Alıntı:
genta gut ve çayla kompreks yapıyorum genta gutu damlatınca biraz yavaşladı birde burun deliklerinde erime var hem mantar hem iltihap gibi  hayatımda böyle hastalıkla karşılaşmadım yaa :-[ :-[ :-[
  Nihal hanım mantarsa TRAVAZOL MERHEM sürün gagasına  ve tüm kafesi ve malzemeleri dezenfekte edin.mantar degilse AKAR denilen mikroskobik canlılar gagayı yiyiyorlardır bu durumdada gagasınının eriyen kısmına VAZELİN  sürün kalınca günde 2 defa Akarları 4 günde öldürecektir.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
genta gut baya iyi geldi yine şişlik var  fakat eskisi kadar morumsu değil burun deliği biraz erimiş kuyruğunu sallayıp ağzından  nefes alıyo aradabir taşıma kafesi aldım daha iyi olmazsa taşıma kafesiyle veterinere balıkesire gidicem. akarların kuşların burnunu  yediğini bilmiyordum

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
arkadaşlar genta guta devam ediyorum kuşumun gözü baya iyi fakat burun deliğinin biri eridi öyle duruyo onun  ile ilgili olan ilacı 3 gün kullan demişlerdi 5 gün kullandım  berrak su gibi bişeydi fazla hapsırık tıısırıkta kalmadı ama şiş kısmın boyu biraz küçüldü rengi açıldı( fotoyu paylaşan arkadaşın dişi kuşundaki gibi rangi açık oldu fakat daha ufak)  öyle ur gibi duruyo artık dişinin yanına  koyabilirmiyim yoksa devam edeyim mi tedaviye gentaguta

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
sitede ilker ertürk diye bi abi var edirnedeydi yada isatnbul heralde tam hatırlamıyorum aynı sıkıntı benim çiftimdede olmuştu bi hap ismi sölemişti onu kullanmıştım 4 günde toparladı kendisini bulursanız belki bi fikir verebilir

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
benden önceki msj o abi atmış zaten şmdi gördüm  C:)

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
İlker ERTÜRK' Alıntı:
GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH AŞAĞILARA İNMEMİŞTİR
ilker bey sanırım  o yer düzeldi ama şiş kaldı başka tarafı kaşıdıkça şişiyo gibi sanırım emeklilik vakti geldi ben en son fotolarını paylaşıcam en kısa zamanda scared scared scared