BU NEDİR YAAAA ?

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaslar bakın sitenin gidişatına birinin artık dur demesi gerekmekte bence bakın bi konu acıyoruz diger üyelerin de bilgi istedigi bi konu ama bazı arkadaslar bi konuyu 3 kez beş kez açmış veönem arz eden konular aşagı düşmüş.Burdaki abilerimizin ustadlarımızın konuları okudugunu görüyorum takip edıyorum ama hiç bi uyarı yok herkes istedigini yazıyor ben yıllarca balık besledim hobi olarak kus besledim birçok foruma da üyeyim ama muhabbet konusunda buranın bir numara oldugunu düşünüyorum fakat kalitesini yitiriyor arkadaslar.   

BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM !!!

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
YAZILDI  ÇİZİLDİ  İKAZ EDİLDİ ZATEN ÜSTAD  YİNEDE YENİ BİR  BAŞLIK İÇİN SAĞOL..

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
bencede haklısın kime ne yardım edecegini bilmiyorsun

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Geçen bir konu açmıştım Site Temizliği diye. Benim kafamda sadece satış için gelenler vardı fakat buda temizliğin içine girer. pek rehabet olmadı konuya  bence online ve güvenilir 3 5 kişiye yetki verip bu tarz temizlemeler yapılması gerekmektedir.Hem forum konu temizliği olur hemde dediğiniz gibi bir çok değerli konuda böylece ortaya çıkmış olur.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
oyle de enver kardeşim sanırım biz sadece böyle şeyleri duyarlılıkla dile getiriyoruz bizim açtıgımız boylesi rahatsızlık duyulan konulara da kimsenin duyarlılıgı yok onun için bizim açtıgımız konular da kirlilikten öte gidemıyo bence kendi kendimize veriyoruz savaşı  3-5 kişi

suat14

Üyemiz
Adı
suat
Soyadı
güzel
slm bu konuda  çook haklısınız ama bazen yanlışlıklada olsa bu hatalar olabiliyor ben bu hatayı yaptım ama silemedim kendi adıma özür dilerim

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
oyle de enver kardeşim sanırım biz sadece böyle şeyleri duyarlılıkla dile getiriyoruz bizim açtıgımız boylesi rahatsızlık duyulan konulara da kimsenin duyarlılıgı yok onun için bizim açtıgımız konular da kirlilikten öte gidemıyo bence kendi kendimize veriyoruz savaşı  3-5 kişi
katılıyorum size

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Ben bir öneride bulunmuştum EN ÇOK SORULAN SORULAR diye bir bölüm açılsa ve yeni üyeler oraya yönlendirilse sürekli aynı konular açılmamış olur. Ya da bir konu açılsın ve orda tüm sorunlar toplansın..

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Abi Kusura Bakma ama bu konu 2-3 kez açıldı şimdi siz burda diyorsunuz bi konuyu 3-4 kere açıyorlar diye sizde aynısını yapmış oluyorsunuz bu durumda

Varsa bir öneriniz veya şikayetiniz diğer bu konuyla alakalı açılmış konulara yazabilirsiniz.

Sadece benim bildiğim 2 konu var daha önce 10 Yorumu olmayan konu açamasın denildi

Konu açmaya sınırlandırma getirilsin denildi varsa bi öneriniz o açılan konulara yazarsanız daha yararlı olurdu konunun çözümü için Böylesi sizinde dediğiniz gibi Aynı konuları tekrar tekrar dillendirmekten öteye malesef gidememektedir

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Enver ERGİN.' Alıntı:
Geçen bir konu açmıştım Site Temizliği diye. Benim kafamda sadece satış için gelenler vardı fakat buda temizliğin içine girer. pek rehabet olmadı konuya  bence online ve güvenilir 3 5 kişiye yetki verip bu tarz temizlemeler yapılması gerekmektedir.Hem forum konu temizliği olur hemde dediğiniz gibi bir çok değerli konuda böylece ortaya çıkmış olur.
+1

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Ozan ben sitedeki kirlilikten dolayi actim konuyu ayni konuyu farkli kisiler ve farkli baslklar altinda tartismak konusundan ziyade ayni konuyu ayni kisinin defalarca acmasini dile getirmk istedim ilanlar konusunda onerimi de konu yine bunla ilgili oldugu icin ACILAN KONUDA DEGISIKLIK YAPMA ile ilgili konuda yazdim ciddki bi temizlik yapilmasi ve ilanlarin sureli olmasi konusunda onerimi yazdim.

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
DİGER KONU BAŞLIGINA VERDİGİM CEVAP :Mert abinin konu silinrse alıcı fotograftaki kuşlar gelen kuslarla aynı mı diye karsılastırma yapamaz sorusuna verdigim cevap ve önerim :

yok abi tenkit etmek için yazmadım seni yanlış da anlamadım sen insanlar kandırılmasın istiyosun o nedenle yazdın ama yine de farklı çözülebilir öyle bi sahtekarlıkta da zaten gerekli ifşa ve kınama yapılacaktır.Bütün bunlar bir sistem içerisinde yapılmalı örnegin satılan kuş ilanları silinerek veya verilen ilanı ornegin 20 gun sınırıyla açtırmak 20 gun sonra açılan ilan silinebilir eger satılmadıysa satıcı tekrar ilanını yayınlayabilir.Böylece hem kirlilik boş ilanlar hem de güncellik korunmus olur.Ayrıca yine dile getiriyorum aynı konu üzerinde açılan birden fazla başlık silinmeli Örnegin tamamen uydurarak söyluyorum :

ACİL YARDIM!!
ABİLER Bİ BAKIN
KUŞUMDA BİTKİNLİK VAR YARDIM !! gibi konular okuyoruz ama baktıgımız zaman aynı arkadasımız aynı kus için yardım istiyo fakat 3 farklı başlık açmıs BUNUN da önüne geçilmesi açısından gerçekten bu konunu ele alınması lazım.şunu da belirteyim bazı rahatsız olan arkadaslar da vardır belki.Ama ben de meraklı degilim burda bunları yazmaya ama siteden maksimum verim alsın insanlar diye sadece fikrimi belirtiyorum.Sonuçta sosyal bir projedir HAYVANSEVERLİK

Ayrıca Akvaryum.com un forumunu akvaristlerin çogu bilir en köklu sitedir.Orda ilanlarda yapılan uygulama burda da yapılabilir.İlan açılır ve sadece ilan sahibi ilanın altına gunde bir defa guncel yazarak konuyu guncel tutabilir.Ayrıca ileti kirliliginden şikayet eden arkadaslarımızın da istedigi olur yani iyi dileklerimizi ilan sayfasında degil de özleden yazabiliriz :HAYIRLI SATISLAR vb. gibi yani uygulama çok ama kim uygulayacak kim ilgileniyo bilemiyorum