Bu Normal mi_?

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Arkadaşlar daha önceden 7 yumurta boş çıkmıştı.
2.kuluçkayı bekle dediler 12-14 Şubat ta 2 yumurta yaptı yalnız devamı gelmedi. Az evel kontrol ettim tekrar yapmış tarihler 12-14-20 oldu 2şer gün arayla olması gerekmez miydi?

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
bendede farklı zamanlarda 4 yumurta olmuştu fakat bir sorun olmadı dişi kuluçkaya 3. yumurtada yatmıştı. sorun olmaz bence.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
SIKINTI OLMAZ SADECE YAVRULAR ARASINDA BOY FARKI OLACAKTIR

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
yavrular cıkınca kontol etmeyi ihmal etmeyin. ilk çıkan yavrularla sonraki yavruların arasında çok fark olacağından ezebilirler.

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Nerden bileceğim ki bunu.. Yaş farkları var  Kaymak yani dişi kuşum 2 buçuk yaşında Oğluş 1buçuk :)

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
8gunluk yumurta resmiyle eslesmiyor. o halde ben bekleyim 18gunu ama pek umudm yok. ben sunu soracagim size. surekli yumurtlamasi (bos) canimi sikti ben artik ciftlesmelerini istemiyorum disi kusum eski haline donsun istiyorum oncelikle erkegi mi ayiracagim yanindaan . yuvaligi fln artik alayim bu yumurtalarda bos cikarsa. disi kusum ucamiyor ya agir basio yukselemiyor eski haline donmesini istiyorum

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Tuba ÖZBAY' Alıntı:
Arkadaşlar daha önceden 7 yumurta boş çıkmıştı.
2.kuluçkayı bekle dediler 12-14 Şubat ta 2 yumurta yaptı yalnız devamı gelmedi. Az evel kontrol ettim tekrar yapmış tarihler 12-14-20 oldu 2şer gün arayla olması gerekmez miydi?
başka cıftın varsa yumurtaları eşitle

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Baska ciftim yok almayi da dusunmuyorum. ALLAH uzun omur versin iki kusuma da ciftlesmeseler de ben onlari her haliyle seviyorum. ama Kaymak suzuldu artik bana cevap bile vermiyor (aramizda islikla anlasma yontemi var) Yumurtalar bos cikarsa Kaymak in karni ne zaman iner yuvaligi ne zaman almam gerekir bundan sonra Fistikla ayri mi kalacak ??? Bir yardimci olabilir misiniz..