Bu Petshoplar İnsanı Hobiden Soğutur...

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
İşte artniyetli olanlar çok fazla Yiğitcan kardeşim. Ben de zaten o yüzden celallendim ama artniyet yokmuş arkadaş yanlışını kabul etti ve sıfır ürünlerle değiştirdi :)

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Oğuz Emre ACAR' Alıntı:
Evet bugün gittim petshopa. Yanlışlık olduğunu söyledi kusura bakmayın dedi arkadaş :) Artniyet olmadığına göre ben de sözlerim için kendisinden özür diliyorum.
Oğuz Emre ACAR' Alıntı:
Merhaba forumdaşlar...

Yeni aldığım muhabbet kuşu için vitamin ve birkaç ilaç alayım dedim lazım olur diye. Petshopun birinden bu toz halinde olan vitaminlerden aldım 1 kutu. Eve geldim kontrol edeyim dedim, kutunun dibinde 1 tatlı kaşığı kadar toz kalmış :) Parazit ilacı almıştım, o da aynı şekilde yarıya kadar eksilmiş. İlaç alırken artık bakmamız gerekiyor sanırım açılmış mı, içinden eksiltilmiş mi diye... 40 yıl düşünsem aklıma gelmez kutuyu açıp kontrol etmek... Asıl üzüldüğüm nokta ise, bu şeref yoksunu kişilikler yüzünden alnının akıyla para kazanan 1 avuç petshop çalışanının da itibarı zedeleniyor. Akşam akşam sinirlerim bozuldu, paylaşmak istedim.
Ne oldu şimdi hep beraber görmüş olduk...
Ön yargılı olmanın ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu görmüş olduk.
Bu tarz konularda bu şekilde davranmak doğru olsaydı ben de bir petshop sahibi olarak her gün en az 40 tane bu ve buna benzer konu açabilirdim insanı meslekten soğutacak kadar itici davranan insanlar hakkında.
Dilin kemiği yok tamam ama, kalbi de hemen bozmamak gerekir...
Ve size bir tavsiye daha eğer yapmadıysanız bu gün yada yarın ilk iş olarak gidin o petshop sahibinden HELALLİK alın, tabi ki konuyu burada geçtiği gibi anlatarak...

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Yahu arkadaşlar hadi susayım diyorum da, söz meclisten dışarı hırsızın hiç mi suçu yok? Boş kutu sattığı için özür dileyeceğim bir de bu hale geldik öyle mi :) Tamam artniyetli sandığım için sert konuştum biraz, arkadaş ilgilenip değişim yapınca da açtığım konudan tekrar sözlerimi geri aldım özür diledim. Ama mağdur olan benim 2 kere gitmek durumunda kaldım hasta olduğum halde. Bir yerden yere vurmadığınız kaldı beni yahu az daha zorlasak 'petshopa niye gittin, gitmeseydin' gibi diye cevaplar gelecek diye korkuyorum...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Demek art niyet yokmuş. Bizler adına da hakkınızı helal etseydiniz. Bazılarımız da yanlışlık olabileceğini düşünmeden yorum yaptık.