BU RENK VARYENTİNİ YAKALAMAK İÇİN HANGİ RENKLERİ KULLANMALIYIM

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
böyle bir kuş üretmek anca 3 4 nesilde olabilir diye düşünüyorum tam renkleri tutturmak uzun sürebilir tam renk eşleştirmelerini bilemem bilenler yardımcı olacaktır

resimdeki kuş maşallah çok güzel show Allah herkeze nasip etsin :)

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
böyle bir kuş üretmek anca 3 4 nesilde olabilir diye düşünüyorum tam renkleri tutturmak uzun sürebilir tam renk eşleştirmelerini bilemem bilenler yardımcı olacaktır

resimdeki kuş maşallah çok güzel show Allah herkeze nasip etsin :)
3-4 Nesili göze aldım zaten,kıymetli bi renk istiyorsak emek vermek için hazır olmalıyız ve ben hazırım lakin nasıl başlamalıyım hangi renkleri kullanmalıyım tavsiye öneri lazım.Senelerdir böyle bi renk düşünüyordum ben düşünürken adamlar yapmış  smileki

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Bende bu renkten var hem bu kuş kendisi gibi yavrular veriyor, birde lutino dişi var mavi erkekle bu renk yavrular veriyor. tabi 7 kuşak öncesi bile etkiliyor diye söylentiler var :D bilemem tabi, umarım faydası olur.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
İlk resimdeki show kuşunun sahibi türk değil, face'ten ekliydi bende ilk gördüğümde çok beğenmistim bu kuşun rengini, taa ki adamın diğer kuşlarını görünceye kadar:) her yavru bir diğerinden daha güzel :) bu kuştanda çok daha güzel kuşları var, renginden geçtim bu vasıfta olsun yeterli :) Adamlar aşmış icon_wall

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
işte ilk fotodaki takımdan her bir ağızda 2 adet bahsettiğiniz renkte yavru aldım işte anne babanın fotoları ve yavrulardan birinin fotosu ayrıca bu takımın çıkan sarı yüzlü yavrular hepsi birbirinin aynısı spangle kuş elinizde yoksa spangle kuşuda albino x klasik mavi yada albino x klaşik yeşil eşleyerek spangle yavrular elde edebilirsiniz umarım işinize yarar

Erkek albino dişi spangle

Yavru sarı yüzlü albino

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Hasan US' Alıntı:
İlk resimdeki show kuşunun sahibi türk değil, face'ten ekliydi bende ilk gördüğümde çok beğenmistim bu kuşun rengini, taa ki adamın diğer kuşlarını görünceye kadar:) her yavru bir diğerinden daha güzel :) bu kuştanda çok daha güzel kuşları var, renginden geçtim bu vasıfta olsun yeterli :) Adamlar aşmış icon_wall
Haklısınız daha iyi renklerde var ama benim isteğim paylaştığım resimdeki renk :)

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
işte ilk fotodaki takımdan her bir ağızda 2 adet bahsettiğiniz renkte yavru aldım işte anne babanın fotoları ve yavrulardan birinin fotosu ayrıca bu takımın çıkan sarı yüzlü yavrular hepsi birbirinin aynısı spangle kuş elinizde yoksa spangle kuşuda albino x klasik mavi yada albino x klaşik yeşil eşleyerek spangle yavrular elde edebilirsiniz umarım işinize yarar

Yavru sarı yüzlü albino
Yavrunuz çok yakın bi renk u renkten bende yakalıyorum ama vicuduna da yayılmış sarılıklar yani creamino olmuş gibi gördüm,benim yapmak istediğim renk beyaz renk üstüne sadece yüz renginin sarı olması SAYGILAR.

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Atilla KARADAĞ' Alıntı:
Bende bu renkten var hem bu kuş kendisi gibi yavrular veriyor, birde lutino dişi var mavi erkekle bu renk yavrular veriyor. tabi 7 kuşak öncesi bile etkiliyor diye söylentiler var :D bilemem tabi, umarım faydası olur.
Masallah bu renkten bende elde ediyorum ama sade beyaz üstüne sarı yüz çıkarmak istiyorum bakalım nolcak :)

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:

Yavru sarı yüzlü albino
Spangle var albino var lutino var creamino var parçalı soluk sarı rengi vs en yakın renkler var çalışmak için malzemeler var tavsiye istiyorum işte :)

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
Masallah bu renkten bende elde ediyorum ama sade beyaz üstüne sarı yüz çıkarmak istiyorum bakalım nolcak :)
iyide ilk koyduğunuz resimdeki kuşta krem rengi beyaz üzerine sarı yüz değil ki

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
sanırım çeken fotograf makinesinden kaynaklanıyor bizim makine yüz ve vücut rengini ayırmıyor ama kuş aslında resimdeki gibi.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
resimdeki kuş çift faktör spangle de olabilir...eğer öyleise işin bayağı bi zor gibi. Kafa-maske ve gövde rengini bukadar belirgin bir şekilde ayırmasa da, sarı yüzlü albino yavru 2 yıldır alıyorum. Bu vasıfta ve renklerde kuş üretmek bizim memlekette en az birkaç yıl daha sürer. Umarım çalışmalarınız iyi sonuç verir, şimdiden kolay gelsin.

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Kuşun gerçekten maşallahı var umarım istediğin tarzda kuşları elde edersin türkiyede yaygınlaştırırsın, dileyen herkesde sahiplenir senden. Çalışmanda başarılar.

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
resimdeki kuş çift faktör spangle de olabilir...eğer öyleise işin bayağı bi zor gibi. Kafa-maske ve gövde rengini bukadar belirgin bir şekilde ayırmasa da, sarı yüzlü albino yavru 2 yıldır alıyorum. Bu vasıfta ve renklerde kuş üretmek bizim memlekette en az birkaç yıl daha sürer. Umarım çalışmalarınız iyi sonuç verir, şimdiden kolay gelsin.
Günay usta aynen dediğin gibi bu kuşun spangle olma olasılığı yüksek çünkü bu foto nun olduğu albümde sadece yumurta kardeşleri vardı ve bu kuşun kardeşleri sarı yüzlü çok açık renkli spanglelerdi.Bende yukarıdaki resme en yakın renk olarak LUTİNO SHOW,BEYAZ SPANGLE SHOW,MOR FAKTÖR OPAL SHOW var bunların üzerinde çalışırsam yaparım gibi geliyor bu konudaki düşünceniz nedir? Bu arada ,iyi dileklerin içinde çok teşekkürler