Bu satıcıya kanmayın

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
ali ustaya katılıyorum...biraz vaktiniz varsa herşeyiyle kendiniz ilgilenin.kendi düzeninizi oturtturun.kendi damızlık genç kuşlarınızı kendiniz seçin.renk çalışmasını ona göre yapın.kademe kademe üretimde gelişimlerinizi gördükçe daha şevkle çalışır daha çok ilgi gösterirsiniz kuşlarınıza benimde tavsiyelerim bu yönde
+1

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Temennileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Aslında kabahat sende !!! Niye mi? Yahu mübarek sonra söyleyince çok biliyorsun oluyor.Adamla konuşmuşsun abisi bastırıcaksın hemen orada alacaksın kuşu.Ok haklısın yer sıkıntısı ama bak şimdi ne oldu?haybeden yere canın sıkıldı değil mi?

Neyse zaten benim uyuz olduğum konu da bir de üsküdarlı olmasıydı.Neresindeymiş bu üsküdarın?

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
Aslında kabahat sende !!! Niye mi? Yahu mübarek sonra söyleyince çok biliyorsun oluyor.Adamla konuşmuşsun abisi bastırıcaksın hemen orada alacaksın kuşu.Ok haklısın yer sıkıntısı ama bak şimdi ne oldu?haybeden yere canın sıkıldı değil mi?

Neyse zaten benim uyuz olduğum konu da bir de üsküdarlı olmasıydı.Neresindeymiş bu üsküdarın?
O akşam kaparo verseydim de vazgeçecekti zaten , böyle olması daha iyi oldu  alkisd

Kısıklı da

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
Gürkan DEMİR' Alıntı:
O akşam kaparo verseydim de vazgeçecekti zaten , böyle olması daha iyi oldu  alkisd

Kısıklı da
bende uskudar camlıcadayım ama uskudar da uretıcı oldugundan haberım yoktu ıyıkı olmamış yoksa bu tıplerden bende cok kazık yerdım

gecmış olsun kardesım ucuz atlatmışsın her ıste bır hayır vardır belkı de senın ıcın boylesı daha ıyı oldu

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
benim bildiğim laf ağızdan çıkar fırıldaklık yapmaya gerek yok boyle fırıldak yapan adamın malından hayır gelmez bence sizin için hayırlı olmuş ALLAH HERİKİ TARAFIN  GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

ferhat2000

Yeni Üyemiz
Adı
FERHAT
Soyadı
KAYA
BOYLE ADAMLAR PİYASADA HEP VAR BEN BOYLE ADAMLARA ÇAPRAZ YAPIYORUM GERÇİ SENDE YAPMIŞSIN. KEŞKE O ARKADASINI ALIP GİTSEYDİN BERABER BANA 3400 SATTIN BU ARKADASA 4000 LİRA DEDİN HANGİMİZ ALALIM DESEYDİN OZAMAN SURATINI GÖRMEK İSTERDİM ADAMIN GERÇİ ADAM OLSA YAPMAZ YA NEYSE

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
aynı şey banada oldu.. 7.5 bine anlaştık.. helvacı kağıdı yaptık.. kapının kilidini değiştirdim.. eve gittim yoldayken aradı.. evde kavga çıktı al paranı dedi.. bende gözü kalmasın diye geri verdim üretimhaneyi.. öğrendim ki bi kaç gün sonra başkasına satmış.. en sevmediğim şeylerden biri sözünden dönmek