bu sefer oldumu acaba ustalar

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
abiler ustalar benim çift kuşumun dişisi artık sürekli yuvada  iki gün önce unların çifleştiklerini gördüm sonra dünde gördüm bu günde sahit oldum ama bu güm dişi nerdeyse hiç çıkmadı tek dışkılamak için çıkıyo yemi bile erkek kusuyo ağzına dışkı büyüdü yuvalığa yapmıyo oda birikiyo çok çıkıyo normalden 4 belki 5 kat büyük ama korkuyorum ölecek diye hiç yem yemiyo sürekli yuvalıkda beni görünce bile çıkmıyo erkekde genelde konargada sizce hamilemi biliyorum resimsiz zor tahmin ama  yaniçok bekledim acaba bu sefer yaklaştım mı ustalardan bir yorum bekliyorum

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
tamamda korkacak birşey yok ki bunların doğası bu zaten dişi sadece dışkı için çıkar erkek besler sürekli onları rahatsız etmezseniz 2-3 güne kadar yumurtlar Allah izin verirse siz mama verin erkek kuş zorlanmasın birde onları rahatsız etmeyin yeter.

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:
tamamda korkacak birşey yok ki bunların doğası bu zaten dişi sadece dışkı için çıkar erkek besler sürekli onları rahatsız etmezseniz 2-3 güne kadar yumurtlar Allah izin verirse siz mama verin erkek kuş zorlanmasın birde onları rahatsız etmeyin yeter.
inşallah burda bir petshopcu mama fazla verme  yağlanır demişdi ondan haftada bir veriyodum

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Kardeşim yanlış bilgilendirme olmasın dikkat edelim lütfen. arkadasım kuşların mürekkep balıgı kemigini eksik etme. Sularını günlük degiştir. Yemlerinde nijer varsa nijersiz yem kullan. Kuşlarada artık yavruları cıkana kadar mama verme. Mama verirsen erkek kızışır ve dişiyi zorlar ve yumurtaları kırabilirler. Selamlar.

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
sağolun cevap veren herkeze çok teşekkürler mama vermiyorum ama kuşların suyuna vitamin katıyım mı haftada bir olmak şartı ile

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Uğur ŞANLI' Alıntı:
Kardeşim yanlış bilgilendirme olmasın dikkat edelim lütfen. arkadasım kuşların mürekkep balıgı kemigini eksik etme. Sularını günlük degiştir. Yemlerinde nijer varsa nijersiz yem kullan. Kuşlarada artık yavruları cıkana kadar mama verme. Mama verirsen erkek kızışır ve dişiyi zorlar ve yumurtaları kırabilirler. Selamlar.
Uğur kardeşim gerken cevabı vermiş :)

mit06

Yeni Üyemiz
Adı
ÜMİT
Soyadı
YAĞCIOĞLU
0542 344 57 36 YAVRULU JUMBO ÇİFT  VE  YUMURTALI YERLİ CİFT VE İNGİLİZ KIRIGI YAVRULAR 2 AYLIK

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Uğur ŞANLI' Alıntı:

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
mit06' Alıntı:
0542 344 57 36 YAVRULU JUMBO ÇİFT  VE  YUMURTALI YERLİ CİFT VE İNGİLİZ KIRIGI YAVRULAR 2 AYLIK
ümit kardeş başlığını aç
öyle kuşunun reklamını yaparsan daha uygun olur kanaatindeyim
biraz dikkat lütfen..

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
ustalar kuş dışarı çıkınca bakıyorumda kandı sarkmamamış acaba hamile değil mi ya :( ama hep yuvalıkda erkek besliyo dışkısı çok büyük

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
kardeşim kuşunun kanatları yana dogru sarktıysa birde poposunda hafiften bir dışkı varsa kuşun hamile degil yumurtası vardır :) Az biraz sabret bakalım birkaç güne yumurtalar gelicek. bu arada yumurtalar cıktıgı zaman kuşları fazla rahatsız etme olur mu :) yoksa bir konu açıp kuşlarım yumurtaları kırdı diyebilirsin o yüzden rahatsız etme bırak kendi hallerine. sana 25 gün veriyorum eger dediklerimi yaparsan 25 gün içinde kuşların yumurtlıcak ve yumurtalarından yavruları çıkıcak :) Bak nerden biliosun bu 25 günü dersen. eger boş cıkmassa yumurtalar. en gec 1 hafta ıcınde kuşların yumurtlıcak analttıgına göre. 18 günde yumurtaların cıkması sürücek eder sene 25 gün. hadi hayırlısı olsun :) selamlar.

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
uğur bey cevaplar için teşekkürler inanın çok bekledim olsun istiyorum ama rahatsızda etmiyorum sadece burda konu paylaşıyorum

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Uğur ŞANLI' Alıntı:
  Uğur bey bilgilendirme yanlış değil haftada bir yumurta döneminde mama verilmelidir mamanın içerisine kızıştırıcı besinler katılmadan vermeliyiz erkek kuşun formdan düşmemesi için ve dişinin kendini daha çabuk toparlayabilmesi için vermemiz lazım...