(Bu şişlik yumurta şişliğimi?) YAVRULAR ÇIKMAYA BAŞLADI :) HERKESE TEŞEKKÜRLER

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
özkan göktuna' Alıntı:
Cihan bey yumurtaları işaretledim ve sizin verdiğiniz dosyayı indirmiştim onu kullanmaya başladım  güzel bir program elinize sağlık iyi dileklerinden dolayı herkese teşekkürler 

özkan bey yarın ilk yavrunuz çıkacak inşallah ama 3 günlük bir toleransı var 18 +3  yarın tam 18 günlük oluyor ilk yumurtanız hayırlısı inşallah programlı ve düzenli takip edebilirseniz bu iş dahada zevkli olur ben sattığım yavrularımın tam gününü aradıklarında hangisii olursa olsun söylerim scrleri bende :D

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
evet Cihan bey yarın  tam 18 günlük oluyor ilk yumurta ilk yavrum olacak heyecanlıyım  hem defter ile hemde sizin programınızla  takip ediyorum çok güzel bir sistem sağolun, iyi dilekleriniz içinde çok teşekkürler

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
ilk yavru dün çikti tam 18 gunlukken cok mutluyum sanki benim cocugum oldu :) gayet saglikli gorunuyor aksama fotografini koyacagim  herkese yardimlarindan dolayi tesekkurler..

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
gözünüz aydın.inşallah diğerleride tez zamanda çıkarlar da kocaman mubişler olurlar ;D resimleri heyecanla bekliyoruz.bol bol yavru almanız dileğiyle......