BU SİTE YÜZÜNDEN 43 YAŞINDA BAŞLADIK YA MUHABBET E

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
25 yıldır dönem dönem bıraksam da her zaman kanaryayı sevmiş,birçok türünü besleyip üretmişimdir.Muhabbet kuşu nedense bana cazip gelmemiştir.Bu siteye 4-5 ay önce üye olurkende amacım hem buradaki kanaryaseverlere yardımcı olmak,hem vakit geçirmekti.Ama bu kuşlar benimde kanıma girdi.Kanaryalarımın yanına Erhan KİRET kardeşimden aldığım 2 çift  muhabbetle bende kıvrık gagalılara adım attım.Kısmetse bu akşam da Emrah MUSAYIN kardeşimin kuşlarını göreceğim.
Cümleten HAYIRLI CUMALAR dilerim.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Hayırlı olsun abi bol üreimler Cumleten Allah (C.C.) Cumanızı kabul etsin

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
hayırlısı olsun abi emrah abiye slmlar çok iyi birisi yardımcı oluyor bende ziyaretine gittin geçen hafta murat abi benim ayırttığım kuşlarada göz dikme he ;) :)

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Samet HOCAOĞLU' Alıntı:
hayırlısı olsun abi emrah abiye slmlar çok iyi birisi yardımcı oluyor bende ziyaretine gittin geçen hafta murat abi benim ayırttığım kuşlarada göz dikme he ;) :)
Sametcim elbette selamını söylerim,senin ayırttığın kuşlara da asla yan gözle bakmam ,en azından bakmamaya çalışırım :)
Ben sadece jumbo veya tepeli ve albino 1 en fazla 2 çift e bakacağım.Dediğim gibi kanaryayı bırakmam mümkün değil.Zaten şu anda bende olan Erhandan aldığım 2 çiftde yumurtalıydı.Şu an 6 adet yavru mevcut.
Kanarya olarak vasıflı fıfe fancy ve yanında york veya parısıen,dediğim gibi yanlarında da vasıflı(albino,tepeli,jumbo v.s. vasıflı)4 çift muhabbet yeter.Yerim küçük.....

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
eyvallah abi bende zaten bir çift ayırttım :) benimde yerim gördüğün gibi bir takımlık yer kaldı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hadi Hayırlı olsun abi. Muhabbet kuşu da İnşallah verimli olur senin için.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Gerçekten Emrahın muhabbetleri muhabbet kuşu değilmiş....
Sanırım büyük kısmı güvercin ile mutasyona girmiş ve boyut olarak güvercine yaklaşmış.Renkler ise adeta suluboya ile boyanmış gibi canlı ve parlak.Hepsine buradan kocaman MAAŞALLAH.Anlaşabilirsek (ki anlaşmamamız mümkün değil )bu güzel çiftlerden birazı benim misafirim olacak ;)