Bu Sitenin Gücüne Dikkat Edin / Bilal ERDEM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Geçenlerde dükkanımda oturuyorum bir kargo şirketi bana paket getirdi aldım ödeme falan yok tabi.Neyse paketi açtım içinden elektrik tasarruf cihazı ve bir fatura çıktı.Faturada ürün bedeli kredi kartınızdan tahsil edildi yazıyor fatura benim adıma...
Ben böyle bir sipariş vermedim ki bu ne cihazı bu ne faturası bu ne tahsilatı...
Hemen fatura üzerinde yazan telefonu aradım cevap yok tabi ki sonrasın da hemen bankayı aradım ben alış veriş yapmadan kartımdan para çekilmiş bunun iptalini ve ne gerekiyorsa yapılmasını istedim karşımda ki gevşek gevşek bir form doldurmamı paranın bana 20 gün ile 3 aylık bir süreç içinde iade edileceğini söyledi peki bu nasıl yapılıyor dediğim de ise cevap çok güzeldi sistemlerde açık var malesef dedi...Kartlarımı tüm internet ve mail-order işlemlerine kapattırdım.

Sonra bana gelen faturada firmanın afyonda olduğunu gördüm ve işte o anda başladı bu sitenin gücü etkisini göstermeye...
Fatih AY kardeşimi aradım o da Afyonda bizden biri ona durumu anlattım ve adresi verdim.
Saolsun ki hemen ilgilendi oraya gitti bana telefonları açmayan firmadan beni aradı ve adamla başladık konuşmaya önce sen almışsın bana ne dedi biraz sert çıkınca ve bunun peşini bırakmayacağımı söyleyince ise yelkenleri suya indirdi tamam bir yanlışlık olmuş dedi siz ürünü bana gönderin paranızı kargo masrafları ve kart komisyon tutarlarını düştükten sonra iade edelim dedi ürünü bana 189 tl ye gazlamışlar geri 140 tl yatırırım dedi kabul etmedim tabi ki ürünü hemen Fatih kardeşime gönderdim o da ertesi gün götürüp paramın tamamını geri aldı ve bana yatırdı.
Lütfen sizde dikkatli olun kartlarınız güvenliği için bankanızla konuşun en azından mail-ordera kapattırın.

Teşekkürler Fatih AY teşekkürler Kıvrık Gagalı Üreticileri....

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Uyarı için  ve Fatih arkadaşımızın ilgisi için teşekkürler.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Bilal abi geçmiş olsun diyelim.Dostluk arkadaşlık böyle bişi işte.
alkisd alkisd alkisd Yaşasın kıvrık gagalı üreticileri ve sevenleri alkisd alkisd alkisd

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun Bilal neyseki ucuz atlatmışsın. Aile olmanın faydalarıda burada yatıyor tabiki

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Çok geçmiş olsun ama bankanın cevabı harika sistemlerde açık var  ???

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
bılal bey gecmıs olsun ayrıca fatıh beyın ılgısı ıcınde tebrık edıyorm arkadaslık demek bu ıste bu sıte sadece alım satım ıcın degıl bunu ınsanlara vurgulayalım 

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Geçmiş olsun Bilal abi. Fatih kardeşim sağlam adamdır. herkese yardımcı olmaya çalışır.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Adamlar hakkıını aramayanlardan yüz buluyorlar abi normalde olsa işi gücü burakıp afyona gidemezsin lanet olsun der öder geçersin bi sen değil banada biri istanbuldan yapsa 190 lira için gitsem zaten 130 lira yola para verecem diye düşünür siler geçerim :)

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Arkadaşlar bende bankacıyım,elimden geldigi kadar her konuda yardımcı olmaya calısırım sizlere.
Bilal beye de gecmıs olsun,cok sık karsılasıtıgımız bır problem degıl ama dedıgı gibi maıl order a kapatmak gereklı kredı kartlarını,ihtiyacınız oldugu zaman hemen yeniden açtırabiliyorsunuz.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Emrah MUSAYIN' Alıntı:
Bilal abi geçmiş olsun diyelim.Dostluk arkadaşlık böyle bişi işte.
alkisd alkisd alkisd Yaşasın kıvrık gagalı üreticileri ve sevenleri alkisd alkisd alkisd

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
usta yazıyı okurken kendimi James Bond filimi seyreder gibi hissetim  :)

Ülkemiz bu yüzden ilerlemiyor işte. Dünyada interneti en çok kullanan 4ncü ülke olmamıza rağmen şu olaylara bak. Sokakta, işte, maçta, piknikte, okulda, evde...ve tabiiki internette güvenlik sıfır. Amerika da demokrasiye önem veriyor, ama yaya bile kırmızı işikta karşıya geçmeye kalkarsa trafik polisi adamı vuruyor  :mad:

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
GERÇEKTEN DERNEĞİMİZİN VE FORM SİTEMİZİN GÜCÜNÜ SİMGELEYEN TALİHSİZ VE SONU TATLI OLARAK BİTEN BİR HEYECAN YAŞAMIŞIZ.SİTEMİZ ÜYELERİNDEN OLAN KARDEŞİMİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER.SİZE DE GEÇMİŞ OLSUN....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...