Bu soğuklarda Doğa kuşlarına yardım.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Malum her taraf kar her taraf soğuk bir çok doğa kuşu yiyecek bulamıyor. Bi arkadaşım Hayvanları sevdiğim için ve bu tarz şeylerle elimden geldiğince uğrastığım için bana bi resim attı bende sizlerle paylaşmak istedim.

Resimdeki malzemeleri bilmiyorum fakat çoğu kişi için güzel bi fikir olacağını düşündüm. Ve doğadaki kuşlar için böyle birşey tasarlaya biliriz diye düşündüm. Biraz beyin fırtınası yapıp malzemeleri seçtiğimiz zaman. İnşallah beğenirsiniz iyi akşamlar.

http://b1301.hizliresim.com/15/b/hurx8.jpg

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Sanırım
-kağıt havlu rulosu
-fındık ezmesi
-kuş yemi
basit ve iyi bir fikir olmuş.
Ancak tek eleştirel tarafı; rulo kağıt olmasından dolayı yağmurlarda dayanamayacaktır.Bu yönü geliştirilebilir.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Cansay AKKAYA' Alıntı:
Sanırım
-kağıt havlu rulosu
-fındık ezmesi
-kuş yemi
basit ve iyi bir fikir olmuş.
Ancak tek eleştirel tarafı; rulo kağıt olmasından dolayı yağmurlarda dayanamayacaktır.Bu yönü geliştirilebilir.
Aslında onu bende düşündüm ama buldugum sonuç pimaş boru oldu nasılsa koydugumuz yerler belli olur ve bittikce yenileriz gibi. Kafama takılan soru ise Fındık ezmesi yerine ne koyabiliriz.

canso

Takipçi Üyemiz
Adı
Cansay
Soyadı
AKKAYA
Neden fındık ezmesi yerine başka bir alternatif arıyorsunuz?

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Cansay AKKAYA' Alıntı:
Neden fındık ezmesi yerine başka bir alternatif arıyorsunuz?
Yani aramamamın Yöntemi şu birden çok madde olsun ki isteyen istediği gibi yapsın yani istediğim tüm formca güzel bi sonuçca ve sonuçlara uğraşalım.