bu sorunu bi türlü çözemedim

dedeler03

Yeni Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
defa
[url=[IMG]http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/12/30/GJRsO.th.jpg[/IMG]
[url=http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/12/30/jy4Sa.th.jpg-----------ARKADA]http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/12/30/jy4Sa.th.jpg-----------ARKADA
ŞLARKUŞLARIMIN 7DİNCİ  YUMURTASI BU BAZI YERLERE SORDUM KÜCÜK YUMURTA-4-TANE OLURDEDİLER-SONRA BÜYÜK VERİRLERDEDİLER AMA BİR TÜRLÜ BÜYÜK OLMADI  BÜYÜK YUMURTA ALMAK İSTİORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN VİATMİNLERİ HERŞEYİ TAMDI 2GÜNDE MAMA VERİYORDUM)4TANESİNİ KIRDIM 3TANE KALDI-------)HERGÜN 10DK ÇİFLEŞİYORLARDI) crying crying crying bahoo

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
arkadaşım yazdığın yazılardan pek bişey anlayamadım, anladım tek şey yumurtanın 4 tanesi küçük olduğu için kırmışsın , yumurtaların küçük veya büyük olduğuna bakıp aldanma, bakarsın en küçük yumurtadan yavru çıkar, büyük olanları boş çıkar. Bu öyle yumurta küçükse bundan yavru çıkmaz diyerek kestirip atma.yazık olmuş 4 tane yumurtaya. sana tavsiyem bir daha karışma.kaş yapacam diye göz çıkartırsın.sil başa dönersin sürekli. icon_naughty icon_naughty

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
arkadaşım yazdığın yazılardan pek bişey anlayamadım, anladım tek şey yumurtanın 4 tanesi küçük olduğu için kırmışsın , yumurtaların küçük veya büyük olduğuna bakıp aldanma, bakarsın en küçük yumurtadan yavru çıkar, büyük olanları boş çıkar. Bu öyle yumurta küçükse bundan yavru çıkmaz diyerek kestirip atma.yazık olmuş 4 tane yumurtaya. sana tavsiyem bir daha karışma.kaş yapacam diye göz çıkartırsın.sil başa dönersin sürekli. icon_naughty icon_naughty
ek olarak tünekler hiç olmamış
sitede bilgiler mevut biraz çalış....

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ortada zaten sizin çözebileceğiniz bir sorun yok bu kuş ile ilgili bir durum bence ellemeyin ve yumurtaları da kırmayınküçük yumurtadan yavru çıkmaz diye bir durum yok çünkü.

dedeler03

Yeni Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
defa
yumurtanın biri aldım ısık tutdum kırmızı nokta var yanıp sönüo galiba yuvru var evil_idea evil_idea

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
yumurtalar küçük deyilki ömer bey kuşlar gayet güzel yumurtlamış maşallahları var çocukların alkisd

dedeler03

Yeni Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
defa
200tl verseler  vermem bu kuşları  ----günde 20defa bakıolarum hiç kalmıo-yerlerini degişdirdim çıkıp bakdı  ginede girdi yatdı harika kuşlar ----ama)digiş çiflerimden bir tane dişi tek gözü kapalı ne yapabilirim

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
kapalı gözüne teramisin sürün bugün eczaneden alın derim merhem olanını alın

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
büyük ihtimalle eskiden beri olan göz hastalıgı vardır. şimdi gidip saglam kuşuda öldürme.bence kardeşim sen hiç karışma kuşa.çevrende veteriner varsa ona göster..