Bu suluk salma için uygunmu?

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin

Arkadaşlar bu suluklar salma için uygunmudur. Kullanan varmı aranızda civciv suluğu diye geçiyor. Kullananlar varsa memnunlarmı değillermi öğrenebilirmiyim? Birde hangi markayı önerdiklerini?

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Benim görüşüm (özelliklede salmada) kuşlar hem su içmek hemde banyo yapmada kullanacakları için riskli...

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Yahya SAYIN' Alıntı:
Benim görüşüm (özelliklede salmada) kuşlar hem su içmek hemde banyo yapmada kullanacakları için riskli...
Kocaman salma yaptım, yavruların hepsini oraya koyucam. ama yerde su içmeleri için nasıl birşey yapabilirim yahya bey öneriniz varmı?

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
5-6 ay önce bende büyük bi salma yapmıştım.
Size söyleyeceğim, su öyle bi hale geliyorki suyu göremiyorsunuz pislikten, tüy yem kabukları birde yere koyarsanız temelli çöplüğe döner.
papağan suluğu kullanabilirsiniz su daha az kirlenir veya 5-6 tane sülo suluk takın derim.
Bunun büyükleri var , haznezi ve kenar delikler daha geniş , yemlik olarak idealdir bunuda belirteyim.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ömer ADAM' Alıntı:
5-6 ay önce bende büyük bi salma yapmıştım.
Size söyleyeceğim, su öyle bi hale geliyorki suyu göremiyorsunuz pislikten, tüy yem kabukları birde yere koyarsanız temelli çöplüğe döner.
papağan suluğu kullanabilirsiniz su daha az kirlenir veya 5-6 tane sülo suluk takın derim.
Bunun büyükleri var , haznezi ve kenar delikler daha geniş , yemlik olarak idealdir bunuda belirteyim.
+1

Suluklar kesinlikle yerde olmasın...

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Asel Bey. Büyük salma benimde vardı bu suluğuda denedim. Silo suluğuda ikiside çok çabuk kirlendi şimdi sistemi değiştirdim. Normal suluk kullanıyorum. salmada 30 civarı kuş var 15 civarında suluk var. Aşağıdan yukarıya doğru sıraladım. Ama düşüncem nipel sistemine geçmek

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Ustalar uyarılarınız için teşekkür ederim dikkate alacağım bu civciv suluğundan vazgeçtim. Ömer beyin yada Bora beyin dediklerinden birini kullanacağım hatta ikisindende kullanacağım, yorumlar için tekrar teşekkürler.

nuse14

Uzman Üyemiz
ve  sulukları  yere  koyma  raf  yap  oraya  koy