Bu tarz kafesler üretime uygun mudur ?

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan

Dağhan

Takipçi Üyemiz
Adı
Dağhan
Tavsiye edebileceğiniz kitaplık vs var mı yapabileceğim  ya da bu mdf lam ın maaliyeti nedir ?

Haluk Peker

Üyemiz
Adı
Haluk
Soyadı
Peker
Eğer kendin yapacaksan 18 mm mdf lam  tabaka fiyati yaklaşık 110 lira ... Ama tabii ki pvc bant ve işçilikler teller ve diğer aksesuarlar yok ... değişik boyutlar ve fiyatlar var sonuçta... tavsiyem işin ustalarına danışmandır ... Ahmet Salman da üretici bu box konusunda ... İyice araştır derim ...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
KAFESTE YAPACAKSAN TEKLİ KAFESLERDE YAP YARIN ÖBÜRGÜN BIKARSAN KAFESİYLE YUVASIYLA SATARSIN ZARARDA YAZMAZSIN BOX KAFESİ HERKEZE SATAMAZSIN

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Sizin ilandaki 5'li kafesi ben ilk üretime başladığımda kullandım.Ama verim alamadım.İlk olarak kafeste iki adet yemlik bulunması bence sıkıntı.Kullandıkça bunu anladım.Kafeste en kötü ihtimalle 4 adet yemlik kesinlikle olmalı.Ayrıca kafes geniş olmalı.Kuşlar rahatça uçmalı.İcab ederse anneyi ya da babayı veya yavruları rahatça aynı kafes içinde de ayırabilmelisiniz.Bunun  için en uygunu da çifthane oluyor.

Bununla birlikte BOX KAFES sisteminin de artıları çoktur.Bunu da gözden geçirmenizde fayda var.

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-cifthane-kafesadrese-teslim-43174542/detay?

Vasıflı kuş üretimi için gayet rahat bir üretimhane yukarıdaki ilanda verilen üretimhane.Ben 5 adet satın aldım.Çok da kullanışlı.Tavsiye ederim.

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer

Uploaded with ImageShack.us

benim salmalarım böyle, kendim yaptım
1 suntalamdan 1,5 dolap çıkıyor
gözlerin ölçüleri 40x50x40
tellerin tanesini 7.5 lira tavaların tanesini 3.00 liraya yaptırdım
gayette memnunum