Bu yaptığına anlam veremiyorum..Yardımcı olurmusunuz?

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Üstadlar merhabalar

14 aylık erkek muhabbet kuşu beslemekteyim.Konuşuyor,evcil, ele omuza çağrıldığında geliyor.Uzatmadan konuya geliyorum.. Haddinden fazla olarak bu hafta ısırmaya başladı ve hani kanatıyor..Hiç böyle yapmazdı.Ve hani çok ilginç birşey yaşadım bugün :D birazda komik ama malesef gerçek elimle oyun oynarken çiftleşti :) Bütün bunlar ne anlama geliyor.Neden bukadar çok ısırmaya başladı durup dururken. Olay bundan ibaret üstadlar..

Nacizane cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim..

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
: )) benimde aklıma geldi ama. evcil kuşlara eş önerilmiyor üstadım ?ya sen nedüşünüyorsun

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
evet haklısınız denemekte fayda var ama bu sefer konuşmayı unutur diye düşünüyorum :)

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
konuşmayı unutmaz arasıra ilgilenirseniz ama kuşun davranışları kızıştığına işaret bi eş alıp denemenizi tavsiye ederim :)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
kardeş kuşun eşe gelmiş...bahsettigin durumlar kuşların kızgınlık zamanında gösterdigi tepkilerdir.hiç beklemeden hemen bi dişi al ;D

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
kuşları konuşturacağım diye tek beslemeyin arkadaşlar tabiatlarına aykırı bu en az 2 kuş olması lazım yazık günah ....çok acil hemen yanına eş alın allah rızası için  isterseniz size verebilirim bir tane....kocaelindeyim

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
kuşları konuşturacağım diye tek beslemeyin arkadaşlar tabiatlarına aykırı bu en az 2 kuş olması lazım yazık günah ....çok acil hemen yanına eş alın allah rızası için  isterseniz size verebilirim bir tane....kocaelindeyim
En kısa zamanda alacağıma emin olabilirsiniz..Kesinlikle katılıyorum.Yalnızlık sadece ALLAH'a mahsustur.Ama bazen ailevi şartlar elvermiyor. İlginize teşekkür ederim.