Bu yöntemi uyguladım ama nasıl olsu veya nasıl olacak ileride...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Kuşlarımı kızıştırmak amaçlı birbirlerine özlem duysunlar diye :D ayırdım aralarında 50 cmlik bir mesafe var. ayrı kafeslerde duruyorlar en azından erkek kafesinde üstünlük sağlayana kadar duracak... Bu yöntemi daha önce deneyen arkadaşlar var mı acaba?  Yeşil erkek yuvalıklı kafesteki..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
ben denedim bu zamanlarda daha çok etkili olur diye düşünüyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
etkili bir  çözüm olabilir deneyenler olup olumlu sonuclar aldı  dişiyi erkeğe at... havuc rende  nijer  ve  FERTİVİT ile  3 hafta takviyle    dişiyi atmaya  bile gerek yok  o mesafeden erkek halleder  :D :D :D :D  o derece etkili  olur...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
hmm 1 hafta ayırmayı düşünüyorum... alkisd  zaten ayırdığımdan beridir nerdeyse 10 dk oldu
ve hep ötüyorlar susmuyorlar...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi acaba ben yine mi ayırmayı denesem gerçi dişi yuvaya bayağı ilgili ve erkek tüye girmeden önce üstüne çıkmasına izin vermeye de başlamıştı

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
benim kuşlar da anlaşamıyor,bir türlü eşleşmiyor hatta son sıralar da kavga etmeye başlamışlardı...ben de kafeslerini ayırdım...kafesleri yan yana koydum...dişi karşı tarafa geçmek için çıldırıyor ama erkek rahatladı dişiye karşı hiç tepkisi olmadı...tekrar aynı kafese koydum dişiyi sanki biraz hırçınlığı geçmiş gibi ama bu dişilerin ne yapacağı belli olmuyor...eğer yine dişi huzursuzluk çıkarırsa dişiyi değiştirmeyi düşünüyorum...inşaallah siz kuşlarınızın anlaşmalarını ve eş tutmalarını sağlayabilirsiniz...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:
benim kuşlar da anlaşamıyor,bir türlü eşleşmiyor hatta son sıralar da kavga etmeye başlamışlardı...ben de kafeslerini ayırdım...kafesleri yan yana koydum...dişi karşı tarafa geçmek için çıldırıyor ama erkek rahatladı dişiye karşı hiç tepkisi olmadı...tekrar aynı kafese koydum dişiyi sanki biraz hırçınlığı geçmiş gibi ama bu dişilerin ne yapacağı belli olmuyor...eğer yine dişi huzursuzluk çıkarırsa dişiyi değiştirmeyi düşünüyorum...inşaallah siz kuşlarınızın anlaşmalarını ve eş tutmalarını sağlayabilirsiniz...
benim dişi de çok hırçın bu konuda yapcak bir şey bulamamaıştım bn de ayırdım bugün ve ve 1kaç hafta sonra sonucu görücez...
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
abi acaba ben yine mi ayırmayı denesem gerçi dişi yuvaya bayağı ilgili ve erkek tüye girmeden önce üstüne çıkmasına izin vermeye de başlamıştı
kendin bilirsin efekan ama dişi yuvaya alıştıysa ayırma istersen bnmnki yuvaya alışkın değldi..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
icon_think ben daha önce ayırdım zaten de BAKALIM

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
benim dişi de çok hırçın bu konuda yapcak bir şey bulamamaıştım bn de ayırdım bugün ve ve 1kaç hafta sonra sonucu görücez...
bu tür durumla karşılaştım  ben başka erkek demedim 3. Erkekle bir hafta içinde yumurtladı

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
hmm anladım ama kuşlara çok alıştığım için erkeği değişteremedim esasında ilk günlerde böle bir fikrim vardı... ama nafile el vermedi gönlüm ... ama bilemiyorum yavrularınıda almak çok istiyorum.. :'(

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Karahan UZUN.' Alıntı:
etkili bir  çözüm olabilir deneyenler olup olumlu sonuclar aldı  dişiyi erkeğe at... havuc rende  nijer  ve  FERTİVİT ile  3 hafta takviyle    dişiyi atmaya  bile gerek yok  o mesafeden erkek halleder  :D :D :D :D  o derece etkili  olur...
  bu yöntemle battal gazi gibi kafes demirlerini büküp çıkar

yüksell

Takipçi Üyemiz
Adı
yüksel
Soyadı
taşlı
bu yöntemle battal gazi gibi kafes demirlerini büküp çıkar smileki smileki smileki

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
hmm anladım ama kuşlara çok alıştığım için erkeği değişteremedim esasında ilk günlerde böle bir fikrim vardı... ama nafile el vermedi gönlüm ... ama bilemiyorum yavrularınıda almak çok istiyorum.. :'(
hayırlısı canı gönülden yavru almanızı dilerim .

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:
benim gözlemlediğim dişi kızışmaya başlarken çok hırçın oluyor.1 ay sonra düzeliyor ve çiftleşiyor.
kaçan dişim aynı bu şekilde olmuştu.şimdikide böyle oldu erkeği kovalayıp vurup tabana atıyordu (ciddi kanlı kavga olmuyordu ama) sonra düzeldi ve şimdi yumurtaya yatıyor.
tabi hepsi böyle olacak diye birşey yok benimkiler böyle olmuştu.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Koray ÖZDEMİR.' Alıntı:
benim gözlemlediğim dişi kızışmaya başlarken çok hırçın oluyor.1 ay sonra düzeliyor ve çiftleşiyor.
kaçan dişim aynı bu şekilde olmuştu.şimdikide böyle oldu erkeği kovalayıp vurup tabana atıyordu (ciddi kanlı kavga olmuyordu ama) sonra düzeldi ve şimdi yumurtaya yatıyor.
tabi hepsi böyle olacak diye birşey yok benimkiler böyle olmuştu.
Şuan bnm kiler de aynı durumdalar dişi erkeği tünekte istemiyor ama erkek yem kusmak için bir çeşit ses çıkartıyor ve dişi hemn yanına geliyor yemi yiyor sonra erkek kura başlıyor ve dişi hemn erkeği kovalıyor. saldırıyor (Kanlı kavga bnde de yok ) bn de birbirlerinle anlaşmadıkları için ve  biraz kızışmaları için ayırdım erkek kuşumun ceresi ne yaparsam yapıyım hala mavi Koyu bir mavilik yok cerenin alt kısmına kadar uzanan mavilik var ... burun delikleri ve civarı koyu lacivert.. yavaş yavaş kızışıyor ama cere 60 gündür böle hiç değişme yok ama kur yappması giderek artıyor...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
hayırlısı canı gönülden yavru almanızı dilerim .
İnş. alırız zaten yavru alırsam ilk çıkan yavruyu kendime beslicem ama erkek yavru ) ilk erkek yavru :D hayal işte..

BRUCE06

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
YILMAZ
bu konuda yalnız olmadığıma sevindim  :D dişime eş alalı 4 ay oldu hala bir tık yoktu. bahsettiğiniz gibi dişi kafa atıyor ama arada da öpüşyorlardı yem kusuyorlardı ama çiftleşme yoktu 1 haftadır bende ayırdım kuşları şimdi ötüşüp duruyorlar umarım işe yarar :D yalnız benim erkeğin kafesinde yuvalık yok takıyım mı yoksa dişiyi atar atmaz mı takıyım ?