buda benim kayseriden kiler salmam

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
95*75*150 olup 5 çift için düşündüm yorumlarınız için teşekkurler

işte kafesim üstteki bölmeye yavruluk koymayı düşünüyorum

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Muhammed;

Bu ölçüler eyvallah da kaç kuş uçurma (yavrular için mi?) olarak mı kullanacan?Damızlıkları mı koyacan?????????

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
kusura bakmayın yükleyemedim yardım ederseniz yarın tekrar deneyeceğim teşekkurler

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
doğru yavru ekesi düşünüyordum 6 -7 aylık sonra yavruluk takıcaktım ama kayserideki bi üretici abimiz önermedi kafam karıştı ve 6-7 aylık kuş bulmak çok zor yaaa

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
inşallah birde damızlık alıyım diyorum yavrularını salmaya atıyım bu da var aklımda

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
muhammet kardeşim buraya beş altı çift olacak şekilde yavru al koy zamanı gelincede yuva takarsın ama benim acizane fikrim burda damızlıklarını yetiştir eşe atacağın zaman ayır derim bu benim fikrim tabikide bende kayseride üretim yapıyorum aklına takılan bir konu olursa ara beni kardeşim yardımcı olmaya çalışırım

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Resimler eklenmiş :) gerçekten çok güzel salma yapmıssın.. Benim nacizane fikrimde yavruluktan 10 tane kuş al 5 erkek 5 dişi at içine güzel güzel büyüt sonradan Eşe atarsın anlaşanları.. yavrular yeme düşüncede yine bu salmaya atabilirsin ...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Her şey gönlünce olsun damzılık için çok kullanışlı değil kafes yavru at içersine büyüt kendin yetiştir..

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
çok teşekkür ederim abilerim bende sizin dedeğiniz gibi yapmaya karar verdim.Ama yavru atıp yeiştirmiyecem damızlık alıp yavrularını atıcam onları yetiştirip anlaşanları eş atacam daha mantıklı geldi sayenizde sağolun

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Muhammed SÜMERCAN' Alıntı:
çok teşekkür ederim abilerim bende sizin dedeğiniz gibi yapmaya karar verdim.Ama yavru atıp yeiştirmiyecem damızlık alıp yavrularını atıcam onları yetiştirip anlaşanları eş atacam daha mantıklı geldi sayenizde sağolun
alkisd alkisd