Teşekkür ederim ersin abi verdigin kuşlardam çok memnunum nasıl olmuşlarErsin AKSAR' Alıntı:MAŞALLAH ALİ BOL YAVRULARINI ALIRSIN İNŞALLAH
Teşekkür ederim ersin abi verdigin kuşlardam çok memnunum nasıl olmuşlarErsin AKSAR' Alıntı:MAŞALLAH ALİ BOL YAVRULARINI ALIRSIN İNŞALLAH
teşşekürler halil beyHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:maşallah hayırlı olsun
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:maşallah
Teşekkürler serkan bey bu renkleri seçmem konusunda iyi bir seçim yaptıgımı düşünmüştüm zaten görüyorum ki iyi yorumlar alıyorumSerkan SİPAHİ.' Alıntı:renk tercihinize bayıldım allah nazardan saklasın
ali kardeş çok güzel olmuşlar bol yavrularını alırsın inşallah.Ali BAYRAKTAR' Alıntı:Teşekkür ederim ersin abi verdigin kuşlardam çok memnunum nasıl olmuşlar
pardon siz sadece yavruları salmışsınız yanlış anlamışım ben çok güzel kuşlarınız varR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Süper renkler yavru almak istiyorsanız kuşlarınızı kafeslerinden çıkarmayın
MAŞALLAH
teşekkür ederim ahmet beyAhmet TATLIPINAR' Alıntı:maşallah güzel kuşlar
TeşşekürlerAhmet TATLIPINAR' Alıntı:maşallah güzel kuşlar
Teşşekür ederim ayrıca dişi içinde begenmenize sevindimGünay DÖNMEZ' Alıntı:maşallah çok güzeller...dişiye bayıldım.
Sorun degil teşekkürler efekan bey...R.Efekan ALTUN.' Alıntı:pardon siz sadece yavruları salmışsınız yanlış anlamışım ben çok güzel kuşlarınız var![]()
;DR.Efekan ALTUN.' Alıntı:pardon siz sadece yavruları salmışsınız yanlış anlamışım ben çok güzel kuşlarınız var![]()
Teşekkür ederimTugay DERELİ' Alıntı:Maşallah![]()