Buda benim sultan papağanım Çapkın =)

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Bu bizim çapkın .. Dişi ama yinede çapkın :) Bize 4 ay önce geldi ve en fazla 8 aylık.. Genç ve güzel ,temiz ,alımlı ve bir o kadarda bakımlı bir papağandır kendisi :) Banyosunu olur tüylerini temizler kafesindeki tüyleri dışarı atar , her türlü meyve sebzeyi yer yemek seçmez :) Omzunuza sabah koysanız eversi günün sabahına kadar ordan kıpırdamaz :) İşi gücü kendini sevdirmek.. Beni göremezse arkamdan çığlıklar atar ve samimi söylüyorum bir kere bile ısırmadı bizi. .. Hiç bir eğitim vermedim , bu yakınlıkları , insana sevgileri kendi yapılarında var..Beslemenizi tavsiye ederim :)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah çok şirin ve alımlı gerçektende güle güle büyütürsün inşallah saçlarda son moda  :)

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Çok saolun abilerim ..
Evet Selahattin Abi bayılıyor kendini sevdirmeye videoda çekerim az sonra :)

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Aynı benmkine benziyor.Ama bnm ki 2 yaşında geldiği yerde ufak bir cocuktan işgence görmüş.Bizdeki şevkati görünce 2 ayda kolumaza konmaya başladı bnm resmimdeki kuş..:D

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
Maşallah allah daha güzel ömürler versin.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
komşunun ufak yaramaz çocuklarını uzak tutun ne kadar sakin olsa da başkaları ısırmaya alıştırmasın

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
ceylin123/Nihal.Başkurt' Alıntı:
komşunun ufak yaramaz çocuklarını uzak tutun ne kadar sakin olsa da başkaları ısırmaya alıştırmasın
Tanımadıklarını ısırmaya niyetleniyor ama ısırmıyor sadece ellemelerine izin vermiyor :)
Ama bi 10 15 dakka ilgi göstermezse kendi gidiyor sevdirmeye yabancı biri olsada :))