Öteki resimleri yükleyemedim şimdi albüm geliyor teşekkürler.azuri' Alıntı:Bu üretimhaneye ufak deyip kendinize haksızlık etmeyin. Maşallah çok güzel.
İyıi dilekleriniz için teşekkürler. Serkan Bey.Serkan KUCCUK' Alıntı:sağlıklı yavrular almanız dıleklerımle.
Teşekkürler.m1harb1' Alıntı:Maşallah cok güzel....
yuvalıklarınızın boyutları nedir paylaşırmısınız
Teşekkürler Engin bey.Kafeslere gelince çok memnunum tavsiye ederim.engin çalışkan' Alıntı:Hayırlı üretimler diliyorum. 3 yemlikli üretim kafeslerinizden memnunmusunuz?Bende 4 takım kuşum için bu kafeslerden düşünüyorum.
Eyvallah kanka ama uzun tırnakların olmasa resımde bırde saçların ıyı olacaktıOkan Ekuklu' Alıntı:maşallah kanka bol yavrular hayırlı üretimler....
Ümit Bey inşallah sağlıklı yavrular olur iyi dilekleriniz için teşekkürler.Ümit BAY' Alıntı:Sağlıklı Yavrular Alırsınız İNŞALLAH
kanka gitar çalmak için mecburi uzun...AHMETGÜNDÜZ' Alıntı:Eyvallah kanka ama uzun tırnakların olmasa resımde bırde saçların ıyı olacaktıhahaha
Kısmetse okan kardeşimle birlikte 250 takımlı bir düşüncemiz var hayırlısıyla bunuda başaracagız.Okan Ekuklu' Alıntı:kanka gitar çalmak için mecburi uzun...
onu bırakta nezmn birleştiriyoz üretim haneleri...
inşallah abi kısmetse olucak....AHMETGÜNDÜZ' Alıntı:Kısmetse okan kardeşimle birlikte 250 takımlı bir düşüncemiz var hayırlısıyla bunuda başaracagız.