on numara anlatmışın kardesim fazlasına gerek yok benceGünay Dönmez' Alıntı:onca paranızı harcamayın derim. İhtiyacınız olan 2tane 1 kiloluk boş dondurma kabı. Ben1 yıldan fazla zamandır dondurma kapları ile yapıyorum ve gayet de başarılı çimlenme oluyor. Ayrıca satış sitesindeki örnek çimlendirme yanlış. Buğdayın okadar fazla çimlendirmemelisiniz yoksa tüm besinleri filizin gövde ve yapraklarına gider...kuşlarınız o şekilde çimlenmiş buğdayı yemezler ve emeğiniz boşa gider. Yeseler bile kesin kuşlarınız ishal olur. Kuşlara servis edilen ideal çimlenme buğday tohumunun patladığı andır. Ucunda 2-3 milimetrelik cucuk oluştuğu zaman besin değerinin 300 kat fazla olduğu andır...yani buğdayın maksimum besin performansına ulaştığı andır.
+1 ama konu buğday çimlendirme değilki çim filizi , sıkıp suyunu içeceksiniz yada kuşlara içereceksinizGünay Dönmez' Alıntı:onca paranızı harcamayın derim. İhtiyacınız olan 2tane 1 kiloluk boş dondurma kabı. Ben1 yıldan fazla zamandır dondurma kapları ile yapıyorum ve gayet de başarılı çimlenme oluyor. Ayrıca satış sitesindeki örnek çimlendirme yanlış. Buğdayın okadar fazla çimlendirmemelisiniz yoksa tüm besinleri filizin gövde ve yapraklarına gider...kuşlarınız o şekilde çimlenmiş buğdayı yemezler ve emeğiniz boşa gider. Yeseler bile kesin kuşlarınız ishal olur. Kuşlara servis edilen ideal çimlenme buğday tohumunun patladığı andır. Ucunda 2-3 milimetrelik cucuk oluştuğu zaman besin değerinin 300 kat fazla olduğu andır...yani buğdayın maksimum besin performansına ulaştığı andır.
+ 2Ömer ADAM' Alıntı:+1 ama konu buğday çimlendirme değilki çim filizi , sıkıp suyunu içeceksiniz yada kuşlara içereceksiniz![]()
+++ evil_ideaGünay Dönmez' Alıntı:onca paranızı harcamayın derim. İhtiyacınız olan 2tane 1 kiloluk boş dondurma kabı. Ben1 yıldan fazla zamandır dondurma kapları ile yapıyorum ve gayet de başarılı çimlenme oluyor. Ayrıca satış sitesindeki örnek çimlendirme yanlış. Buğdayın okadar fazla çimlendirmemelisiniz yoksa tüm besinleri filizin gövde ve yapraklarına gider...kuşlarınız o şekilde çimlenmiş buğdayı yemezler ve emeğiniz boşa gider. Yeseler bile kesin kuşlarınız ishal olur. Kuşlara servis edilen ideal çimlenme buğday tohumunun patladığı andır. Ucunda 2-3 milimetrelik cucuk oluştuğu zaman besin değerinin 300 kat fazla olduğu andır...yani buğdayın maksimum besin performansına ulaştığı andır.
ömer konuyu açıklamışÖmer ADAM' Alıntı:+1 ama konu buğday çimlendirme değilki çim filizi , sıkıp suyunu içeceksiniz yada kuşlara içereceksiniz![]()