BUGÜN ALDIĞIM LÜTİNOLARIM SİZCE NASIL

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
kuşların cerelerinde sanki bi sıkıntı var gibi ama tamda bilemedim , başka bi bu işlerden anlayana sordum gayet sağlıklı dedi bende aldım inşallah herhangi bir sıkıntı yoktur . ilk kez erkekten tam olarak emin olamadım  :D

BU DİŞİ DEĞİL Mİ   :D

BU DA ERKEK DEĞİL Mİ   :D

eldiveni sormayın acayip ısırıyor  :D cinsiyetlerini söylermisiniz acaba ? eşli dedi ama ben fazla öenmli değildi eşli olmasa da hatta ikisi de dişi olsa bile önemli değil ama yinede bilelim ona göre  duruma bakalım .... birde ırkları nedir acaba ?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
hayırlı olsun kuşlarınızda mantar varmış gibi geldi bana

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
hayırlı olsun kuşlarınızda mantar varmış gibi geldi bana
işte korktugum buydu .çünkü bu hastalıktan hiç anlamıyorum . peki nasıl bi tedavi uygulamamız gerekiyor ?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
CERELERİNE VE GAGALARININ ÜSTÜNE KIRMIZI VAZELİN SÜRERSENİZ BİR KAÇGÜN İÇİNDE ESKİ HALLERİNE DÖNECEKLERDİR

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
CERELERİNE VE GAGALARININ ÜSTÜNE KIRMIZI VAZELİN SÜRERSENİZ BİR KAÇGÜN İÇİNDE ESKİ HALLERİNE DÖNECEKLERDİR
beyaz olanlarından var ondan olur mu ? olmazsa gidip kırmızısından alayım

leon1986

Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
özkılıç
bu fotoğraftaki kuşta mantar var tedavisi için petshop'lardan ilaç temin edebilirsiniz, kafesi dezenfekte edin ve kuşları ayırabiliyorsanız ayırın diğer kuşlarada geçebilir, cere kısmının yanında ağızın iki tarafındaki çıkıntılar mantar olan yerler orayada iyice sürmeniz gerekiyor, ayaklarına da bulaşabilir bu yüzden önlem amaçlı ayaklarına da biraz sürün, ilacı düzenli sürdüğünüz takdirde iyileşecektir mantarlar biraz inatçı olabilir geçene kadar sürekli takip edin. geçmiş olsun

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Eray ÖZKILIÇ' Alıntı:
bu fotoğraftaki kuşta mantar var tedavisi için petshop'lardan ilaç temin edebilirsiniz, kafesi dezenfekte edin ve kuşları ayırabiliyorsanız ayırın diğer kuşlarada geçebilir, cere kısmının yanında ağızın iki tarafındaki çıkıntılar mantar olan yerler orayada iyice sürmeniz gerekiyor, ayaklarına da bulaşabilir bu yüzden önlem amaçlı ayaklarına da biraz sürün, ilacı düzenli sürdüğünüz takdirde iyileşecektir mantarlar biraz inatçı olabilir geçene kadar sürekli takip edin. geçmiş olsun
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
erkek ve mantar var ceresinde
cevaplarınız için teşekkür ederim . peki önerebileceginiz bi marka ilaç var mı ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
vazelin bence hem ucuz hem de geçiriyor. Sitemizde mantar olayını yaşayan çok kişi var ve hepsi vazelin kullanıyorlar :)

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
vazelin bence hem ucuz hem de geçiriyor. Sitemizde mantar olayını yaşayan çok kişi var ve hepsi vazelin kullanıyorlar :)
ilk fotografları çektiğimde sürmemiştim ama sonradan eklediğim fotografı çekmeden önce sürmüştüm . günde 3-4 kez sürsem yeterli gelir mi peki ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
1-2 kez bile yeterli olur 1 hafta uygulayın geçirir. Çünkü günde 4 kere elinize alırsanız hayvan hırpalanır ve 1-2 kez sürmek de yeterlidir

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
1-2 kez bile yeterli olur 1 hafta uygulayın geçirir. Çünkü günde 4 kere elinize alırsanız hayvan hırpalanır ve 1-2 kez sürmek de yeterlidir
Eyvallah . birde erkek olan kuşun kursagı sağ ayagının üst kısmında neden böyle . aldıgımda böyle bişey yoktu sanırım açlarmıi eve getirdim kafese koydum 1 saat sonra şişlik gözüme çarptı elime aldım kontrol ettim içinde yem var . kursak sarkma yapar mı veya niye böyle oldu ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kuşların kursağı sağ taraflarındadır. Özellikle tavuklarda açıkça görebilirsiniz. Ama eğer çok fazla bir şişlik fotoğraf koymanız gerekebilir