blackdevil41
Uzman Üyemiz
İlker bugün sağlık kontrolü için Kocaelideydi hazır gelmişken kendisine ayırmış olduğum damızlıklarını aldı.
abi üstdekiler yerli değil.Kemal AKBULUT' Alıntı:MAAŞALLAH YAKIŞIR BİZİM SİTEYE SARIYÜZLÜLER TAM YERLİMİ ? SLM
selahattin abi birde meşhur espirisini yaptı.Kuşçuluk yapanın kuş kadar aklı yoktur.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Yavrum İlker hasta yatağında bile kuş sevdan devam ediyor. arkadaş senden korkulur
Yerden göğe kadar haklı kendi adıma konuşuyorum kimse alınmasın...Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:selahattin abi birde meşhur espirisini yaptı.Kuşçuluk yapanın kuş kadar aklı yoktur.
Ben hiç gocunmadım ben kuşçu değil,kuşta beslemiyorum "Ben üreticiyim"Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:selahattin abi birde meşhur espirisini yaptı.Kuşçuluk yapanın kuş kadar aklı yoktur.
EVET ABİ SAG SALİM EVİME ULAŞTIM GECEN FACEDE KÜMESİN RESİMLERİ ATTIM AMA KUŞ BAŞKA BENİM İÇİN SELAHATTİN ABİ BİLİYORSUN DOSTLUKLARDA DAHİM KALSINSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Ben hiç gocunmadım ben kuşçu değil,kuşta beslemiyorum "Ben üreticiyim"![]()