Bugün yumurtladi ve yumurtasını kırdı

Sezer Yıldız

Üyemiz
Adı
Sezer
Soyadı
Yıldız
Muhabbet kusum yavruluga bakmistim bugün yumurtlamisti ama neden bilmiyorum yumurtasini kirdi..ya ezdi ya da kirdi.umarim diger yumurtalari da kirmaz.ama neden kırdığına anlam veremedim

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
İlk kuluckada genel olarak kuşlar yapar böyle şeyler alisacaktir sorun değil sabrın sonu selamettir.

Sezer Yıldız

Üyemiz
Adı
Sezer
Soyadı
Yıldız
Acaba yumurtasina bakmistim ama ellememistim baktığımdan mi oldu acaba..simdi aliskanlik haline getirir mi yumurta kirmayi

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Genelde kuşlar yapiyor. İlk kuluckada hatta ilk yumurtada olabilir bu durum bizim de başımıza geliyor ya hepsini kırar sonra bidaha yumurtlar ya da ilkini kırıp diğerlerine yatar sonraki kuluckalarda duzelir

Sezer Yıldız

Üyemiz
Adı
Sezer
Soyadı
Yıldız
Evet onur bey ilk yumurtasini kirdi..yarin bir daha yumurtlayacak ama kontrol etmeyi düşünmüyorum..15 gun sonra yavruluga bakacağım.artık ne suprizler bekleyecek bizi gorecegiz..eşli kuşumu kuscudan aldim eve getirdim 2 gun sonra yumurtladi..yeri yadirgamis olabilir mi..e bizi görüp strese girmesin diye önüne tül koydum bizi göremiyor.sizce dogru mu yaptim..ve son olarak dun yumurtayi kirmadan önce yuvaliktan epey bi talaşı kafesin zeminine atmis acaba talaşi atayim derken yanlislikla mi kirdi yumurtayi..kafamda böyle deli sorular dönüyor ?

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kuşlar yeni geldiyse de kırmış olabilir stresten ama siz günde 1 kontrolü yapın sorun olmaz