Bulgaristan Kuşları

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
kırma kuşlardır büyük ihtimal İst eminönündede görmüştüm fiyat dediğiniz aralıklarda

ceymis11

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.guineapig.9f.com
Adı
Nedim
Soyadı
GÜLER
kusları ben bulgaristandan aldım  bg de universite ogrencisiyim hosuma gittiler ingiliz ve jumbolara benzettim alıyım dedim 

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Aynen bende görünce ingiliz sandım ama karma birşey bu bakalım inşallah para bulursam alırım

ceymis11

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.guineapig.9f.com
Adı
Nedim
Soyadı
GÜLER
evet karma ben bugun aldıgım yere gittim ve damızlıklara baktım erkek ingiliz veya dişi ingiliz dişi veya erkek cekoslovak genelde dişi cekoslavak koymuslar kırmıslar guzelim hayvanları
sordum neden bole uretim yapıyorsunuz die dedi olmuyor baska turlu yavru alamıyorum dedi
sen ver dedim hepsini ben yavru alırım ama kandıramadım :D

yucel

Üyemiz
Adı
YÜCEL
Soyadı
TÜRK
sitenin bir çok yerinde ithal kuşlar sağlıksız olabilir, yavru alınamaya bilir, işi bitmiş pert kuş olur çoğu deniyordu.
eeee şimdi burda olumlu yazılıyor.

bak şimdi kafam pek bi karıştı. Zaten 1 haftadır sitede her konuyu 2 kere okudum. Dunkof gibi oldum :))

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
yucel' Alıntı:
sitenin bir çok yerinde ithal kuşlar sağlıksız olabilir, yavru alınamaya bilir, işi bitmiş pert kuş olur çoğu deniyordu.
eeee şimdi burda olumlu yazılıyor.

bak şimdi kafam pek bi karıştı. Zaten 1 haftadır sitede her konuyu 2 kere okudum. Dunkof gibi oldum :))
BİZ YAŞADIĞIMIZ TECRÜBELERİ PAYLAŞIRIZ KİMSENİN BİR OLUMSUZLUKLA KARŞILAŞMASINI İSTEMEYİZ KUŞLAR İYİ ÇIKTIYSA İYİ ÇIKTI BİZİM DEDİĞİMİZ ÇIKMADI DİYE ÜZÜLMEZ crying ALAN KİŞİ KADAR SEVİNİRİZ alkisd