Bunlar Jumbomu yoksa çokmu yaşlılar

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Pet Shop tan ingiliz diye alddım ama eve getirdiğimde benim kuşlarımın iki katı büyüklüğünde olduğunu gördüm bir diğer Petshoptada ingilizlerin çiftleşmesinin çok zor olduğunu söğledi ve bunlardan şikayetçiyim hareket etmek için bile baya zorlanıyorlar özellikle ddişinin kanatlarını kesmişler ve ilk aldığımda kımıldayamıyordu oda içinde salma yaptığım için ayrı odam var kuşlar için yavaş yavaş fazla yukarı çıkamasadda uçmaya başladı ama yinede birbirlerine yaklaşmıyorlar bile ne dersiniz bunlar jumbomu ve gerçekten ingilizlerin çiftleşmesi çokmu zor

nazım

Takipçi Üyemiz
Adı
Nazım
Soyadı
CİNOĞLU
Jumbo gibi görünmüyorlar.Kırma olabilirler.Ama sağlıklı görünüyorlar.İnşaallah yavrularını alırsın.

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Dişinin burun eti pürüzlü mü? pürzü fazlaysa yaşı geçmiştir... orjinal değiller. Erkek güzel damızlığa gider 5 yaşına kadar erkek problem çıkarmaz...

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Evet Burnu prüzlü Katman katman gibi yumurtlamazmı artık ve bu kanat yerine gelirmi raat uçarmı

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kuşlar jumbo değiller iri yerli dediğimiz kuşlardan. Dişinin çere renginden yaşını anlayamazsınız  yaşlarını göz irislerinden ve ayaklarından belli bi yaşa kadar anlayabilirsiniz iyi bi bakım yaparak birazda sabrederek eş tutarlarsa eğer yavrularını alırsınız kanat tüyleri hakkında detaylı bi resim yüklerseniz kanat çekilmişmi yoksa kesilmişmi  herkez yardımcı olmaya çalışır Güle güle besleyin

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Tamam En kısa zamanda ekleyeceğim kanatları cevaplar için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
saf jumbo gibi durmuyorlar belki ingiliz jumbo kırması olabilirler amasağlıklı görünüyolar
ingilizlerin çiftleşmesi zor değildir eşlerinikendilrinin bulmasına izin vermeniz gerekir yani
görücü usulü yapmamalısınız şahsi kanatim bu. görücüusulü olursa biraz çiftleşmeleri zor olabilir çünkü eşler birbirlerini beyenmeyebilirler..

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuşlar güzel jumbo degiller ama dişi kuş hareketsizlikten yag baglamış.gibi gözüküyor birsüresalmada kalsın kanatları kesilmişse kesilen kanat tüylerini cekebilirsen cek yenileri cıksın .

oLdness_07

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
ESER
Öncelikle kuş jumbo değil,tam bir ingilliz olmasada ingiliz özelliği fazla dişide.Ama aşırı yağlanmış.Bu kuş bu haldeyken çiftleşmez kesin diyebilirim.Duruşuna,ceresine ayaklara görüntüye baktığımızda en az 4 yaşında olduğunu anlayabiliyoruz,bu kilo ve yaşla bu kuştan verim  almak çok çok zor olur.Yanındaki erkek de rainbow bu arada çok fazla görülebilecek bir çeşit değil...

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Rainbowuda ingiliz diye verdi gerizekalılar biz anlkamıyoruz pet shop hiç anlamıyor önemlimi bu rainbow normal muhabbetle çiftleştirsem dedim ama hiç bi muhabbet kuşuma yyyanaşmıyor hepsiyle kavga ediyor rainbow dişimi bulmam lazım yine buna

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Musatafa bey petshop çok iyi anlıyordurda anlamayana ingiliz hatta jumbo diye bile satarlar kuşun ırkını sizin anlamanız gerek her petshopçu aynı değil ama bu tiplerden baya fazlaca var Ayrıca kuşunuza rainbow almak zorunda değilsiniz kendi seçeçeği bir eşle çiftleşir eğer yaşı uygunsa  ve kızgınsa detaylı foto eklerseniz yaş hakkında bi tahmin yapılır