Bunlarda Benden ...Tropheus F0 ilangilerimden görüntüler :)

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
serkan kardeşim çok güzel bendede frontaza var ama kuşlar daha güzel bir uğraşı diye kople muhabbete dönüyorum yanlız balıklar çok hareketli akvaryuma sonradan bir balık ilavesi yaptın mı

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Timuçin bey beğendiğiniz için çok teşekkür ederim.Muhabbet sevdası ayrı farkettiyseniz hobi odamda kuşlarımın seside var her ikisindende geçmek mümkün değil :).Akvaryumum yeni balıklara gelince 8 tanesi aynı fakat 1 tane dişi ilave deepsea nin balığı..Diğerleri yurtdışı ithalatı..

saygılarımla..

Sıddık abi teşekkürler..

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
çok güzel ama lütfen akyaryumla kuşları bir arada bulundurma kuşlardaki bakteri ve tozlar akvaryumu çok etkilerle ayrı odalarda olurlarsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum elinde belğeleri varmı çünkü piyasada herkes F0 diyor ama hiç alakası oluyor umarım belgelidir çok güzel bi hobi kolay gelsin hayırlı üretimler

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Timuçin bey ilginize için teşekkürler..Ama akvaryumum hiçbiryerinden toz alamaz heryeri çift sürgü cam artı mobilya kapağı var..Zaten açık olsa bile evde beslediğim için hijyene çokçok dikkat ediyorum..Toz olması imkansız yani..

saygılarımla.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah tek kelimeyle 10 numaralar hayırlı uğurlu olsun