Bunlarda benim aldığım kuşlar

kemal Yas

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Yas
Arkadaşlar bu çift ilk kuşlarım olacak. Daha öncesinde de besledim ama şimdiki gibi okuyarak,öğrenerek yaniz sizlerle  ilk olacak.  Petshopa çiftleşirken gördüm. Eş olduğunu ve yumurtlayabileceğini düşündüm bakalım ne olacak. Irkları konusunda da görüşlerinizi yazarsanı sevinirim.

Ekli dosyalar

Mecobi

Yeni Üyemiz
Adı
Cem
Soyadı
Taşcı
Hayırlı olsun erkek olan çek dişi yerli gibi geldi bana güzel kuşlar dişi kızmış inşallah alırsın yavru

kemal Yas

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Yas
Teşekkürler. Dişi dediğim gibi pet shopta çiftleşirken gördüm ve aldım. Ama yer değişikliğinden dolayı yumurtlarmı o konuda kafama takıldı biraz.

Ekli dosyalar

• 74.4 KB Görüntüleme: 595
  • 60.2 KB Görüntüleme: 736

Mecobi

Yeni Üyemiz
Adı
Cem
Soyadı
Taşcı
Genelde dişi kuşlar ortam ve yer değişikliğinden çok etkilenir yeni yere alışana kadar bir bucuk iki ay süre tanımak ve bakımını düzenli yapmak gerekir erkek herzaman hazırdır onu yer değişikligi pek etkilemez dişi kadar

kemal Yas

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Yas
Birde arkadaşlar bu kafeste 1 çift kuş daha bakabilirmiyim.  Standardı nedir bunun aceba. Kafes aşağı yukarı 40x40

kemal Yas

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Yas
Arkadaşlar yukarıdaki mesajda bir türlü telefonla resim gönderemedim. Bu resimde gördüğünüz kafes daha önce kendi yaptığım civciv büyütme kafesim. Acaba biraz modifiye etsem bununla bir-iki  çift kuş bakabilir miyim? Ayrıca Birde  38x39x42 cm ölçülerinde dolap var ama karar veremedim.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

kemal Yas

Yeni Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Yas
Arkadaşlar 2 hafta önce yeğenimin tek erkek kuşunun yanına bu dişiyi almıştım. Aceba cinsiyet ve ırk durumları nedir. yavru alınabilir mi?

Ekli dosyalar