bunlarda benim eşlerim arkadaşlar :)

huseyin_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
DOĞRU
Hobi olarak uğraşıyorum bu işle yavru almaya çok heves sardım umarım başarabilirim  :)

huseyin_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
DOĞRU
teşekkürler atilla bey dişinin kanatları sanki biraz düşük gibi duruyo bu biraz rahatsız etti beni umarım hastalık falan yoktur

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kafesteki zili ve varsa diğer oyuncakları çıkarın
ve tünek düzeniniz uygun değil....

huseyin_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
DOĞRU
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar fakat bir sorum olacak kusları aldıgım yerde dısı folluktan dısarı cıkmıyordu eve getırıncede hıc gırmedı ıkı haftadır ne yapmam gerekıo sızce yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

oguzhan noğlu

Yeni Üyemiz
Adı
oğuzhan
Soyadı
neslihanoğlu
dişi kuşunuzun kanatlarını düşüklüğü görüntüsüne bakılırsa yumurtlamaya hazır oldgu görüntüsü var güzel kuşlar hayırlı üretimlerin olsun

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Hüseyin DOĞRU' Alıntı:
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar fakat bir sorum olacak kusları aldıgım yerde dısı folluktan dısarı cıkmıyordu eve getırıncede hıc gırmedı ıkı haftadır ne yapmam gerekıo sızce yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Kuşu alırken yuvayı da almayıp kendi yuvanızı takdıysanız yeni yuvaya alışıncaya kadar yuvaya girmez veya kuşu aldığınız yerdeki yuvayı alsanız bile ortam değiştiği için yuvaya girmeyebilir, zamanla alışır. Ama bu yuva kuşu aldığınız yerdeki yuva değilse bence değiştirin, yuva giriş kısmı daha yüksekte olan bir yuva alın ki yavrular yeterince büyümeden yuvadan atlamasın, aksi taktirde yeterince büyümeyen yavrular erkenden yuvadan atlayacaktır...

huseyin_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
DOĞRU
teşekkürler ahmet bey soledıklerınızı uygulucam su an cok degısık bişey oldu erkeği dişinin üstünde gördüm sonunda  ;D