Bunlarda benim kuşlarım ve yeni çifthanem.

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Kuşlarım. Dişim bu sabah yine yumurtlamış ama yumurtayı yavrular çatlaşmış haşereler :/ ahaaa neeee

Kafesim.Sizce nasıl olmuş tünekler biraz incemi kalmış 8mm lik tünek.?
Kafes hakkında bilgi vermek gerekirse 8mm lik su kontrasında yapıldı. Bir katının boyutu 55cm uzunluk 40 cm yükseklik 35 cm derinlik şeklinde rahat bir kafes.İnce bir vernik atıldı ki pislikler tahtalara sıkı yapışmasın ve kolay temizlene bilsin diye.Yuvalıkta yapıyoruz yuvalıkları yine bu konuya eklicem. rotfl rotfl rotfl alkisd alkisd

:-* rotfl alkisd ;D

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Yavruları ayırma zamanı gelmiş, 30-35 günü dolduran yavrular ayrılması gerekir.Tüm yavruları kafesin tabanına koyun bir gün gözleyin, yen kıranları hemen ayırın...

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Abi ayırıcamda yaptığım kafes vernik kokuyor kokusu gitsin diye bekliyorum eğer kokusu bişey yapmazsa en büyüğü ayırabilirim yemlikten bile yem yiyor çünkü. :)

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Arkadaşlar diğer konuda bağsettiğim gibi yumurta çatlamıştı şimdi bakıyım dedim kırıldımı diyede yumurta yok ortada yedi yavrular herhalde :( şimdi hepsini yeni kafese alsam yavrulara bakarmı dişi beslermi yani ?

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Burak yuvadan atlamayan yavruları kendin alabilirsin.Ben yavruların popolarına bakıyorum eğer tüyler popoyu kapatmışsa yuvadan alıp kafesin içine bırakıyorum.Kafes tabanına biraz yem atıyorum.Hem yem yemesini öğreniyor hem de babası yavruyu besliyor.

ikbal

Üyemiz
Adı
ikbal
Soyadı
kahraman
Maşaallah Allah nazarlardan korusun  kafesin çok güzel olmuş  alkisd

jeopar

Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
BABAYAVRUSU
Öncelikle sağolun. Yavruluğa masus kum koyuyorum ki bitlenme olmasın diye malum evde besliyoruz yuvalıklar geldi bugün yarın resmini çeker koyarım.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kuşlarında yeni çifthanende çok güzel.inşallah bol yavrular alırsın.