BUNLARDA BENİM KUŞLARIMIN BAZILARI (OKTAY AYKUT)

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
merhaba arkadaşlar kuşlarımın bazılarının resimlerini sizlerle paylaşmak istedim kuşların bazıları tepeli bazıları çekoslavak cinsidir bir takımda rainbov cinsi var bunlarında anne baba ve yavrularının resimleri çektim maşallalarınızı bekliyoruz ilerde bu türlerden yetiştirmek isteyen arkadaşlara kuş temin etmede yardımcı olmaya çalışırım herkese kolay gelsin iyi günler :D love   

Uploaded with ImageShack.us[I[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/507/1002635k.jpg/]

Uploaded with ImageShack.usMG]http://img198.imageshack.us/img198/2354/1002632.JPG[/IMG][/URL]

Uploaded with ImageShack.us

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
maşallah kuşların çok güzelmiş:) aslında ben tepeli veya albino bir kuş arıyorum hangisi olursa. Diyarbakırda albino bulmak çok zor. Bakalım artık bir şekilde istediğim kuşları bulmaya çalışacam.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
maşallah Oktay abi, allah nazarlardan korusun...
kuşlar çok sağlıklı..

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Mahsun ECE' Alıntı:
maşallah kuşların çok güzelmiş:) aslında ben tepeli veya albino bir kuş arıyorum hangisi olursa. Diyarbakırda albino bulmak çok zor. Bakalım artık bir şekilde istediğim kuşları bulmaya çalışacam.
inşallah gönlüne göre bulursun her şey gönlünce olsun kardeş ayrıca diğer tüm arkadaşlara iyi dileklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
hey maşşallah tepelilere bakın hele:) OKtay abimin kuşları boncuk gibidir.

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
Mahsun ECE' Alıntı:
hocan bende 2 adet albino ve 1 adet lutino mevcut. çekoslavak cinsi kendi üretimim. ilgilenirsen görüşelim saygılar.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Mehmet AĞIR' Alıntı:
hocan bende 2 adet albino ve 1 adet lutino mevcut. çekoslavak cinsi kendi üretimim. ilgilenirsen görüşelim saygılar.
mehmedin kuşları güzeldir kardeşim tavsiye ederim :)ayrıca Mehmet ve cihan kardeşimede teşekkür ediyorum iyi dilekleri için love love love love