!!!!!!!!!!BUNLARDA BENİM LEYLA İLE MECNUN 'UM !!!!!!!!!!

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
MAŞALLAHINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN .......KUŞLAR HAKKINDADA YORUM BEKLİYORUM ÖZELLİKLE DİŞİ HAKKINDA NE ZAMAN YUVALIK TAKILMALI ÇÜNKİ KAFADA YENİ TÜYLER ÇIKIYOR ???? (RESME TIKLARSANIZ DAHA NET GÖRÜRSÜNÜZ )                                                                         

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
MAŞAALLAH ALLAH ım bol yavru almayı nasip etsin inşaallah...

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
maşallah. güzel kuşlarınız var,bol bol yavru alırsınız inşallah...kuşlarınızın yumurta yapmasına daha birkaç ay var....

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
erkek ayak atıyor ama dişi pas vermiyor  C:) C:) murat bey evet daha zamanları var ama erkek dişiden küçük ondan biraz çekiniyorum dişi yumurtlama zamanı geldiğinde erkek daha kızışmamış olursa

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
abi bu erkek anamadım nasıl oldu çok yiyor ve evdede serbest dolaşıyor yere bişey attın mı hemen yanına gidip yemeye başlıyor çok iştahlı ama dişi daha yeni daha alışma modunda ama eve alıştı.tüye girene kadar bunlar jumbo kadar olur  alkisd alkisd

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Cihat Gebze' Alıntı:
abi bu erkek anamadım nasıl oldu çok yiyor ve evdede serbest dolaşıyor yere bişey attın mı hemen yanına gidip yemeye başlıyor çok iştahlı ama dişi daha yeni daha alışma modunda ama eve alıştı.tüye girene kadar bunlar jumbo kadar olur  alkisd alkisd
hadi bakalım sağlam kuşlar değerinide biliyorsun iyi bakıyorsun maşallah

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
Cihan AYTAN' Alıntı:
hadi bakalım sağlam kuşlar değerinide biliyorsun iyi bakıyorsun maşallah
öyle abi sonuçta canlı doğal ortamını aratmamak lazım yoksa günah ,elimden geldiğince çok iyi bakmaya çalışıyorum ,kendi sağlığımdan çok onları düşünüyorum onlar hastalandımı bende hastalanıyorum..

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
çok güzeller maşallah.yuvalık için acele etme derim 2,3 ay gibi bir zaman sonra yuvalığı takabilirsin.allah tüyleri kadar yavru versin inşallah.