Bunlarda benim Muhabbet Kuşlarım ve yeni kafesleri (Resimli)

mücahit

Takipçi Üyemiz
Adı
mücahit
Soyadı
irez
maşallah kuşlarınız çok güzel kumlu tünek yerine tahta tünek kullanırsanız daha iyi olur

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Karahan UZUN.' Alıntı:
kafeste  3 aet  tunek kalsın  butun gereksiz  aksesuarları cıkartın resmen bogulmuslar yazıktır  kafes  nıteliğini kaybetmekte  kuşlar ise karmasanın içinde resmen....kuşlara maşallah.....
+1 üretici gözü ile üretimde aksesuar gereksiz ve kuşların dikkatini birbirine vermemesinde büyük etkenlerden biri

erdibasak

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
ARIKAN
maşaallah, ancak sarı bana da erkek gibi geldi, mümkünse bence birkaç fotoğraf çekip koyun buraya.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Abi kusların çok güzel maşşalahh eger kafesı hedıye etmek ıstıyorsan edebılırsın  rotfl  smileki

Tuna DEMÜR

Üyemiz
Adı
Tuna
Soyadı
DEMİR
Erdi ARIKAN' Alıntı:
maşaallah, ancak sarı bana da erkek gibi geldi, mümkünse bence birkaç fotoğraf çekip koyun buraya.
Az sonra sarı kuşun detaylı fotoğraflarını koyacağım buraya. Benimde kafaam takıldı şimdi :mad:

Tuna DEMÜR

Üyemiz
Adı
Tuna
Soyadı
DEMİR
Az önce bir petshopa gittim. Petshop sahibide dükkanda birkaç çift ile üretim yapıyor. Benim sarı kuşu götürdüm ve kesin dişi olduğunu söyledi. Hatta elinde birkaç tane lutino vardı yavru onların erkek olanlarını gösterdi cereleri mosmordu benim kuşun yanında. Birde benim kuşun davranışları tam dişi davranışları, sürekli herşeyi kemiriyor, çok gürültücü, çok kıskanç. Erkek yem yerken bile yem kabından kovalıyor onu, kafesi acayip sahiplenmiş. Gittiğim petshopta yanına baya bir erkrk koyduk hepsini gagalıyıp dövüyor, bir türlü eş seçmedi bu kuş çok üzülüyorum :(

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Erkeğin sahiplendiği bir kafese atman lazım dişiyi.. Önce erkeği at kafese bir hafta falan tek başına iyice sahiplensin kafesi ayrı bir yerde tuttuğun dişiyi sonradan erkeğin yanına at... Dişinin yanına erkek atarsan dişi erkeği sindirir..