BURAYI ÜRETİMHANE YAPACAĞIM

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
maşallah ahmet böyle bir depoyu adam edip çok güzel üretim hane yapmışsın hilmi beyin sayesinde gördüğümüz yer burasıydı herhalde ;)

E

elaziz2316

Guest
Ahmet kardeşim bitmiş halinin fotoğrafları yok mu? Yoksa benmi göremedim?

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Gittim, bitmiş haliyle gördüm. :D 10 numara yer. Allah bol yavrular almanı nasip etsin Ahmet

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
orası gördünüz gibi 3 bölümden oluşuyor,1 bölümünde üretim yapıyorum,ilkbaharda komple açmayı düşünüyorum,üretim yaptığım bölümün resimleri olması lazım

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Bize görmek daha nasip olmadı ama en kısa zamanda gittiğimde Ahmet Abi izin verirse foto çekip koyarım.

ferhat2000

Yeni Üyemiz
Adı
FERHAT
Soyadı
KAYA
YAHYA BEYE EK OLARAK (SÖYLEDİKLERİ SONUNA KADAR DOĞRU)

ÜRETİMHANE YAPAGIN YERDE DAHA ÖNCE ÇOK BOYA ATILMIŞ,RESİMLERDEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA,GENÇ MARKA KULLANIYOSUN, YANİ BU ŞU DEMEKTİR.GELENELLİKLE SELLOZİK MALZEME KULLANIYOSUN!! SELLOZİK VERNİK VE BOYALARDAKİ MADDE UÇUCUDUR DOLU BİR TİNER TENEKESİNİN ÜZERİNE OTURUNCA BUYUZDEN KIÇIN YANIYOR ;D ANCAK DUVARLARA SIÇRAYAN BOYALARIN KURUMASI KUŞLARIN SOLUNUMUNU OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEYECEKTİR. AYRICA SENTETİK BOYALAR,UÇMAZ LAKE DAHİL ONLARI HİÇ SAYMIYORUM BİLE,MESELA NEFT ELİNİ YAKMAZ VE KOKMAZ AMA ZARARLIDIR BİLGİNİZE.....

By-Leon

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
samet
Soyadı
uzun
Yahya SAYIN' Alıntı:
Öncelikle bu yer mobilya dükkanınızla baglantılı zannedersem.Şayet mobilya dükkanınızda  vernik işlemleri, tiner, boya işlemleri v.b. gibi işler yapıyorsanız , bence verim alamazsınız,saglıklı olmuyacaktır, bir binanın 4. katında boya, tiner, vernik v.b. işlemi yaptıgınızda 3-5 gün binanın içiine girerken bizler rahatsız oluruz değilmi? birde kuşları düşünün, mobilya dükkanınızın alt katı bile olsa bu maddeler uçucudur binanın her yerine ulaşır, Allah korusun kuşlarınızı bile kaybedebilirsiniz, daha uygun bir yer seçin, boşu boşuna vakit ve zaman harcamayın derim...
DİKKAT ETSEN İYİ OLUR BENCEDE +1

nuse14

Uzman Üyemiz
Yahya SAYINSilver-1-Üye
ÇevrimiçiToplam İleti: 1.665
Adı: Yahya
Soyadı: SAYIN

Ynt: BURAYI ÜRETİMHANE YAPACAĞIM
« Yanıtla #14 : 28 Mayıs 2010, 10:45:26 »AlıntıÖncelikle bu yer mobilya dükkanınızla baglantılı zannedersem.Şayet mobilya dükkanınızda  vernik işlemleri, tiner, boya işlemleri v.b. gibi işler yapıyorsanız , bence verim alamazsınız,saglıklı olmuyacaktır, bir binanın 4. katında boya, tiner, vernik v.b. işlemi yaptıgınızda 3-5 gün binanın içiine girerken bizler rahatsız oluruz değilmi? birde kuşları düşünün, mobilya dükkanınızın alt katı bile olsa bu maddeler uçucudur binanın her yerine ulaşır, Allah korusun kuşlarınızı bile kaybedebilirsiniz, daha uygun bir yer seçin, boşu boşuna vakit ve zaman harcamayın derim...«
aymet  öncelikle  hayırlı  olsun  yeni  yerin  ben  yahyanın  dedigine  katılmıyorum  aynı  meslektaşız  benim  bir  arkadaşımda  bakıyor  hemde  yan  tarafı  cilane  olarak  kullanıyor hiç  bir  sorun  olmuyor  tekrar  hayırlı  olsun