Burdur

Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Umut Hüseyin
Soyadı
KAYA
Merhaba arkadaşlar Saat 11:30 dan bu yana Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Teknik Bilimler Myo Merkez Yerleşkesini tutturmuş bulunmaktayım. Nasıl bir yerdir ? Ucuz mudur ? Yani Öğrenci Kenti midir ? Ev Kira durumu nasıldır ? Bilen veya orada yaşayan bir kişi anlatabilir mi?

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Burdur' un insanı iyidir.Ucuz yaşanacak bir şehirdir.Kira konusuna gelince artık kiralar şimdi heryerde aşayukarı aynıdır...Kiralar 300 den başlar yerine konumuna göre 600 tl ye kadar değişir...
2-3 arkadaşınla ortak 400 tl  ye güzel bir daire tutarsınız...

Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Umut Hüseyin
Soyadı
KAYA
Yahya SAYIN' Alıntı:
Burdur' un insanı iyidir.Ucuz yaşanacak bir şehirdir.Kira konusuna gelince artık kiralar şimdi heryerde aşayukarı aynıdır...Kiralar 300 den başlar yerine konumuna göre 600 tl ye kadar değişir...
2-3 arkadaşınla ortak 400 tl  ye güzel bir daire tutarsınız...
Daha başlamadan evi ve arkadaşları ayarladım ucuzda olduğuna göre tam benlik bir yer. :)

mavci44

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Avcı
En başta hayırlı olsun.ben askerliğimi orda yapmıştım 21 gün. Yurdışından dövizli askerlik yapanlar Burdurda yapıyorlar. Dolayısıyla şehir esnafı ahalisi için bu askerler bir geçim kaynağı gibi.Güzel küçük bir yer ama çok ucuz sayılmaz dediğim sebeplerden dolayı.

Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Umut Hüseyin
Soyadı
KAYA
Ne zamandır bilgisayarı açmıyordum. Herkeze teşekkür ederim.
Mustafa AVCI' Alıntı:
En başta hayırlı olsun.ben askerliğimi orda yapmıştım 21 gün. Yurdışından dövizli askerlik yapanlar Burdurda yapıyorlar. Dolayısıyla şehir esnafı ahalisi için bu askerler bir geçim kaynağı gibi.Güzel küçük bir yer ama çok ucuz sayılmaz dediğim sebeplerden dolayı.
  Artık para verenler askerlik yapmıyor diye duyumlar aldım.