BURSA BORDER

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Tamer KILIÇ' Alıntı:
sabırdan yana sıkıntımız yok çok şükür hocam da kuşlara bakım periyodunuzu biraz özetlersenız hevesli ve meraklı arkadaşlar da bilgi sahibi olur.
Üstadım kanaryalarda bakımda farklar vardır bildiğiniz gibi.Eğer ırk veya ötüm için saf türler besliyorsanız yem çeşitliliğinde farklar var,bildiğiniz üzere renk kanaryalarınında üreme ve tüy döneminde farklı gıdalara ihtiyacı var.Genel bilgi isterseniz en azından nizami yaptıklarım:
1-her hafta salı ve cuma mevsim meyvesi
2-her pazar ve çarşamba mevsim yeşilliği
3-her çarşamba ve pazar kafes temizliği
4-her sabah taze su
5-Yaz kış haftada 1 gün banyo
6-her hafta 1 kere yumurta maması
7-her hafta 1 mamalık perilla,1 mamalık kenevir
bu yazdıklarım üreme ve tüy dökümü dönemi hariç sürekli standart uygulamalarımdır,en fazla haftada 1 uygulama belki aksar.Tamamen amatörce ev üretimi yaptığım için kanaryalarımın kondüsyonları her zaman yüksek.Ekstra bilgi istenirse Borderler ve yakın olan norwıch kanaryalar için amatörce önerilerde bulunabilirim.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
4 güzel yavrumu ayırdım.Her iki dişi borderde 4 er yumurta var ve perşembe-cumartesi yeni yavruları bekliyorum.Yetişen 4 yavrunun özellikle 3 ü  A sınıf gibi duruyor,resimleri paylaşacağım....

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.Kısa sürede yeni yavrularımın fotolarını ekleyeceğim.