Bursa dan herkese çok slm lar

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Ben Emrah MUSAYIN.Yaşım 30. 110 takımla Bursanın Yıldırım ilçesi Duaçınar mahallesinde muhabbet kuşu üretimi yapmaktayım.Bu siteyi yeni buldum 2 gündür gezmekteyim hakkaten çok faydalı ve güzel bir site.Emegi geçen herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum.Allah herkese bol ve sağlıklı yavru alımları nasip etsin.

Adı
ibrahim
Soyadı
gökcedag
hoşgeldin emrah abi bende duacınarda oturuyom bende kısmetse yarın baslıyom  üretimhaneyi hazırlamaya badana temizlik felen ben seni hiç görmedim senin yer tam olarak nerde ziyaret etmek isterim tabi uygun görürsen hemde kuşlarını görmüş olurum  bende  ilk etabda 100 adet yavru muhabbet alamayı düşünüyom..

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
ibrahim gökcedag' Alıntı:
hoşgeldin emrah abi bende duacınarda oturuyom bende kısmetse yarın baslıyom  üretimhaneyi hazırlamaya badana temizlik felen ben seni hiç görmedim senin yer tam olarak nerde ziyaret etmek isterim tabi uygun görürsen hemde kuşlarını görmüş olurum  bende  ilk etabda 100 adet yavru muhabbet alamayı düşünüyom..
İbrahim kardeşim buyur gel.Duaçınar mah.Adıgüzel sokakta üretimhanem.Gelmeden önce tel den ararsan iyi olur. Tel:0535 455 06 55

E

elaziz2316

Guest
    Emrah aramıza hoşgeldin. Bursa'dan bir üreticinin daha aramıza katılması güzel. Hayırlı ve bol üretimler.