BURSA KUŞ PAZARI (SICAK GÖRÜNTÜLER)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Nerdennnnn nereye. İnşallah daha da iyiye gidecek. Uzun zamandır gidemediğim kuş pazarını bir ziyaret edeyim dedim. Eski halinin resimlerini eklediğim link aşağıdadır. Yeni halinin de bazı resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. Kapalı pazar yerine taşınılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yazırı aşırı sıcak ve güneşten, kışın ise aşırı soğuklardan hayvanlar perişan oluyordu. Vesile olanlardan Allah razı olsun.

KUŞ PAZARININ ESKİ HALİ
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,14634.0.html

YENİ HALİ

BU TAVŞAN HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İRİ TAVŞAN. CİNSİ "PELİKAN TAVŞAN"MIŞ. SAHİBİ 20 TANE YAVRUSUNU GETİRMİŞ. 30TL'DEN HEPSİNİ SATMIŞ. RESİMDEKİ BABA TAVŞAN. SATILIK DEĞİLMİŞ. MAŞALLAH KUZU'DAN BÜYÜK.

BUNLAR YUKARIDAKİNİN YAVRULARI DEĞİL. BAŞKA BİR TAVŞANIN YAVRULARI.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Ankaradaki kuş pazarından daha büyük ve daha düzenliymiş Bursada ki maşallah.

E

elaziz2316

Guest
    Toplam alanı 5.000 m2. Normal pazarcı esnafı için 200 adet pazarcı tezgahı yer alabiliyor.

"Soğanlı Kapalı Pazar Alanı" cumartesi günleri sebze meyve, pazar günü kuş, salı günü de üretici pazarı olarak kullanılıyor.

mts.42

Takipçi Üyemiz
Hey maşallah kendim için konuşuyorum buraya milyarla gitsem oraya bırakır gelirim :)

tezcanka

Yeni Üyemiz
Adı
Tezcan
Soyadı
Kavuşturan
Usta emeğine sağlık saat 9:30 gibi pazar daydım iğne atsan yere düşmeyecek kadar kalabalıktı siz biraz geç saatte gitmişsiniz galiba gerçekten güzel bir yer şimdi pazar emeği geçenlere teşekkürler.

1419oguzhan

Yeni Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Demirel
Ankara'da niye böyle şeyler yok anlamıyorum.
Bursa Uludağ Üniversitesi düşünüyorum zaten.Buraya bol bol giderim o zaman. :))

E

elaziz2316

Guest
      Anladığım kadarıyla diğer şehirlerde böyle düzenli/kapalı bir mekanda kuş pazarı kurulmuyor. Ne diyelim, darısı tüm şehirlerimize ve kuş pazarlarımıza. İnşallah kuş pazarları bundan daha iyileri olur.

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Mersinde de bir kuş pazarı var diyorlar ama adı var kendi yok kimse nerede bilmiyor :)

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
çok güzel maşallah horoz kaz ve hindileri görünce canım bulgur pilavı çekti yağlı etli olanlarının fiyatları nasıldı acaba hazır tavuktan tiksiniyorum artık organik besinlere hasret kaldık

E

elaziz2316

Guest
Mehmet DEMİRBİLEK' Alıntı:
çok güzel maşallah horoz kaz ve hindileri görünce canım bulgur pilavı çekti yağlı etli olanlarının fiyatları nasıldı acaba hazır tavuktan tiksiniyorum artık organik besinlere hasret kaldık
    Kazlar 50-60 arası. Hindiler 75-100 arası. Büyüklüğüne göre değişiyor. Bugünlerde hindiler favori (maalesef :(  ). Rabbim hepimizi islah etsin.