BURSALI ÜRETİCİLER ÇİĞ KÖFTE PARTİSİNDE BULUŞUYOR.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Arkadaşlar 04.05.2013 cumartesi günü İsmail ODLUYURT abimizin elleriyle hazırlamış olduğu müthiş çiğ köftesini yemek ve fikir alışverişinde bulunmak için toplanıyoruz.Organizasyon cumartesi akşam saat 18:00 da Hasan ALTINİĞNE abimizin üretimhanesinde yapılacaktır.Katılmak isteyen tüm arkadaşlara kapımız açıktır.Şimdiden çiğ köfteyi hazırlayan İsmail abimizden ve bize her organizasyonda kapısını açan Hasan abimizden Allah razı olsun rabbim onlara kat kat fazlasını versin inşallah.Her ikisinede teşekkürlerimi sunuyorum.Muhabbetimiz bol olur inşallah.

E

elaziz2316

Guest
    Elimizden geldiği kadarıyla yapmaya çalışacağız. Maksat Muhabbet olsun.  Hatrılatmak isterim ki, Çiğköftemiz ET'lidir. Etsiz yiyenlerden özür dileriz. Biz de çiğköfte etsiz yapılmaz.

Hasan abimize ben de her türlü desteği ve katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Emrah, sana da bu tür organizasyonlara öncülük ettiğin için teşekkürler.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Organizasyonda emeği geçen başta İsmail ve Hasan abi olmak üzere birlikteliğin pekişmesi için elinden geleni ardına koymayan sevgili dostum Emrah'ada ayrıca saygı sevgilerimi yolluyorum. Bir aksilik olmaz ise inşallah orada olacağım.

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Haberi işteyken emrah tan aldim..organizasyona cok sevindim..aksilik çıkmazsa ordayım.bize düsen ne varsa yapmaya hazırım. .bu arada ismail abi çiğ köfte etsiz yapılmaz doğru demissin..abi ya ben etsizi bir oturusta 1 kg yiyom  :D :D  :D simdiden sabırsizlaniyorum...emrah ve hasan abime tekrar teşekkür ederim..

E

elaziz2316

Guest
    Barış, mümkünse sen gelirken yemek yiyip de gel. :)

1kişiye yeten 2 kişiye de yeter, 2 kişiye yeten 3 kişiye de yeter. Çiğköfte bahane, inşallah muhabbet şahane olacak.

mstf1977

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
GÜLSEVDİ
Güzel bir orginazasyon.Bi aksilik çıkmazsa ordayım.Geçen kahvaltıya gelememiştim.Şimdiden emeği geçenlere teşekkürler.

carpenectum

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Alver
Bende gelmek isterim. Emrah abiyi tanıyorum ama diğer üreticileri de tanımak muhabbet etmek isterim.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
emrah abi beni de yazıver listeye ismail abinin çiğköftesini yemek ve muhabbet dolu bir gün için en son buluştuğumuzdan beri hergün bu konunun açılmasını bekliyorum :D

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Tamam ismail abi.yemek yiyip gelicem  ;D ;D ;D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Allah dostluğunuzu daim etsin. İnşallah bu organizasyonlarınız devam eder.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Katılımcı listesi aşağıdaki gibi oluşmuştur.Unuttuğum arkadaşım varsa uyarırsa sevinirim.
1-Emrah MUSAYIN
2-Hasan ALTINİĞNE
3-İsmail ODLUYURT
4-Coşkun ÖZDEMİR
5-Ahmet SALMAN
6-Ali ÖZEN
7-Barış ÖZDEMİR
8-Salih ÖZDEMİR
9-Mustafa GÜLSEVDİ
10-Onur ALVER
11-Erhan KİRET
12-

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
tüm illerdeki üreticilerin bir araya gelip benzer etkinlikler yapması temennisi ile hepinize afyet olsun

E

elaziz2316

Guest
Cengiz BASUT' Alıntı:
İsmail sende ne hünerler varmış... etl çiğ köftede kaçmaz valla ne yapsak gelsekmi acabaaaa. ::)
    Cengiz bey, gelmeniz bizi de mutlu eder. Ama bu konu da çok da iddialı değilimdir. Sonra hayal kırıklığına uğramanızı istemem. Netice de damak tadı herkeste farklı oluyor.

Bu arada inşallah satışlarınız da iyi gidiyordur. Sizden farklı projeler beklentimiz devam etmekte.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Kaç senedir nasip olmayan ismail abimin çif köftesi sonunda nasip olacak sanırım smileki

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
İsmail kardeşimizin bir önceki çiğ köfte partisini Ahmet Salman kardeşimizin orda yapmıştı onu kaçırmıştık.
İkincisinide kez kaçırıyor olmamız,daha sonraları yapacağı çiğ köfteleri kaçırıyor anlamı demek değildir.
Her nekadar konu başlığı Bursalı üreticiler olmasına rağmen
Bursada geçici olarak ikametimizi taşıyacağımız arkadaşlarımız var  ;)
Tüm arkadaşlara afiyet olsun muhabbetler güzel,dostluklar daim olsun

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
İsmail kardeşimizin bir önceki çiğ köfte partisini Ahmet Salman kardeşimizin orda yapmıştı onu kaçırmıştık.
İkincisinide kez kaçırıyor olmamız,daha sonraları yapacağı çiğ köfteleri kaçırıyor anlamı demek değildir.
Her nekadar konu başlığı Bursalı üreticiler olmasına rağmen
Bursada geçici olarak ikametimizi taşıyacağımız arkadaşlarımız var  ;)
Tüm arkadaşlara afiyet olsun muhabbetler güzel,dostluklar daim olsun
Teşekkürler Selahattin abi
Ama biz seni bekliyorduk bu seferkine.Haliç Hasan ALTINİĞNE abimizin üretimhanesinin arası bir saat.Atla deniz uçağına gel başkanım.  alkisd alkisd