efekan_altun
Uzman Üyemiz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Arkadaşlar arasında dayanışma çok güzel ALLAH muhabbetinizi daim etsin inşallah
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Arkadaşlar arasında dayanışma çok güzel ALLAH muhabbetinizi daim etsin inşallah
Siz gelin sabah kahvaltı öğleden sonrada mangalı sizin için ben ilave ediyorum Uludağ eteklerinde.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Emrah Bilal ve ben bir oturuşta bir koçu deviriyoruz haberin olsun![]()
Emrah MUSAYIN' Alıntı:Siz gelin sabah kahvaltı öğleden sonrada mangalı sizin için ben ilave ediyorum Uludağ eteklerinde.
Öyle işte sayın başkanım.Burası BURSA.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
SIz gelin dana keseriz biz selahattin abi smilekiSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Emrah Bilal ve ben bir oturuşta bir koçu deviriyoruz haberin olsun![]()
Haklısın Coşkun. Bana da bir şey düşerse hazırım.M.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:Emrah Abi neler yapacağız onunda şimdiden bir çalışmasını yapalım mı? Yani bir görev dağılımı? Malzeme alımında. Sadece seninle olmaz. Davet ve öncülük senden ama geri kalanını hep beraber halledelim.
Yok ismail abi sen gel yeter.İsmail ODLUYURT' Alıntı:Haklısın Coşkun. Bana da bir şey düşerse hazırım.
Emrah MUSAYIN' Alıntı:Siz gelin sabah kahvaltı öğleden sonrada mangalı sizin için ben ilave ediyorum Uludağ eteklerinde.
Barış ÖZDEMİR' Alıntı:KAMBERSİZ DÜĞÜN OLURMU..Kanka daha yeni pc başına geçtim..malum yurt dışından misafirlerim var...sabah erken saatinde ordayım..gerçi gerekli şeyleri telefonda konuşuruz..BAŞKANIM VE BİLAL ABİ Sizleride burda bekliyoruz..
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim.Emrah MUSAYIN' Alıntı:Bu arada sayın başkanım sizi ve değerli hakemimiz Bilal beyide aramızda görürsek mutlu oluruz.
sensiz zaten olmazdı İsmail abi ekledim listeye.İsmail ODLUYURT' Alıntı:Emrah, beni de ekle. Epey oldu görüşmeyeli. Bu vesile ile görüşmüş oluruz.