Bursalı Üreticiler Süper Bir Kahvaltıyla Buluştu.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Emrah ve Hasan Abi ye teşekkürler. Elinize kolunuza emeğinize sağlık. Herşey çok güzeldi. Kahvaltı bahane sohbet tanışma şahane diyeceğim.Ama kahvaltıda açık havada Bursa manzarasında şahaneydi.Herşey çok güzeldi.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Allah dostluğunzu kardeşliğinizi daim etsin...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Bunlar çok güzel kareler...
Başta değerli abim Hasan ALTINİĞNE'den, Emrah MUSAYIN'dan, Ali ÖZEN'den ve Ahmet'im SALMAN'ımdan ve katılan tüm arkadaşlarımızdan, aranızda olamadığımız davetinize icabet edemediğimiz için özürlerimi sunmak istiyorum. Mesele tamamen ticari  ;) işlerimizden dolayı gelemedik, ama orada sizinle olmayı isterdik...

Selam ve Dua İle...

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Bilal ERDEM' Alıntı:
Bunlar çok güzel kareler...
Başta değerli abim Hasan ALTINİĞNE'den, Emrah MUSAYIN'dan, Ali ÖZEN'den ve Ahmet'im SALMAN'ımdan ve katılan tüm arkadaşlarımızdan, aranızda olamadığımız davetinize icabet edemediğimiz için özürlerimi sunmak istiyorum. Mesele tamamen ticari  ;) işlerimizden dolayı gelemedik, ama orada sizinle olmayı isterdik...

Selam ve Dua İle...
Bilal Abi seminer için bekliyoruz ona göre. Emrah Abi çalışmalara başladı.

mustafa buruk

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
buruk
Emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkürler.Benim içinde aydınlatıcı oldu biraz fikirlerim değişti.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HAFTA  İÇİ İZİN KULLANABİLDİĞİM İÇİN MALESEF BU GİBİ ORGANİZASYONLARDAN İSTEMEYEREK UZAK KALIYORUM HA BURSA  HA MARDİN  İMKANIM OLSAYDI MUTLAK GELİRDİM TABİ BURSA  TERCİHİM  :)  ALLAH MUHABBETİNİZİ DAİM KILSIN

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
İnsanların hayatı boyunca aradığı gerçek anlamda iyi bir dostluktur,dostluk sırlarınızın küpüdür, kapısıdır, kilididir, anahtarıdır
dostunuz üzüldüğünde kendinize değil, ona ağlarsınız dostunuzun mutluluğu sizin mutluluğunuzdur,üzüntüsüde sizin üzüntünüz olmalıdır
Şunu iyi bilmeliyiz ki gerçek dostluğa ulaşamayanlar, gerçek dost olamayan ve bulamayanlardır
Gerçek dostluğuda perçinlemek için sıksık biraraya gelip sıkıntıları sevinçleri paylaşmaktır gerçek dostluk.

YANİ DAHA NE DEYİM HELAL SİZLERE........... alkisd alkisd thumbsupbo thumbsupbo
Kişiler harika,resimler harika dostluklarınızın daim olması dileğiyle friend

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Tebrik ederim Hemşehrilerim güzel bir buluşma gerçekleştirmiş...